- 2 Ağustos 2013
- 34.128
- 101.530
Mayısta 10 a yıkattım annem de geçen ay 12 yeKizlar halıların mt karesi ne kadara yıkanıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mayısta 10 a yıkattım annem de geçen ay 12 yeKizlar halıların mt karesi ne kadara yıkanıyor
10 dan başlıyor burada.Kizlar halıların mt karesi ne kadara yıkanıyor
Bugün bende ekstra iş yapmadım evi süpürdüm ama hep kırıntı oluyor benimkindeHastalara geçmiş olsun kızlar.
Geldi çattı hastalık mevsimi, şimdi okullar da açılınca sırayla hastalanırız artık.
Sabah rutin havalandırma, yatak toplama,okula çocuk gönderme halledildi
Bebekimle kahvaltı, sonra mutfak toplandı
Buzdolabı mislendi
Az bir çamaşır yıkandı, asıldı
Kemik sulu mercimek çorbası yapıldı
Okuldan gelen çocuklar doyuruldu
Şimdi video izleyerek mutfakta akşam yemeği için hazırlık yapacağım.
Bugun pek birşey yapmadım gördüğünüz üzere.
Hava da kapalı bi değişik,canım istemedi. Zaten evim temiz ayol, her gün haldır haldır süpürmek istemiyorum
Kırıntı benim de mutfakta oluyor, başka yerde bişey yemez benim çocuklar. Ve mutfağı her gün 2 kez dik süpürgeyle çekerimBugün bende ekstra iş yapmadım evi süpürdüm ama hep kırıntı oluyor benimkinde
Hele hele sufata
Valla bende 18 e verdim de yuh dedim gecen sene 9 duYaz girmeden 15 e mi ne vermiştim şimdi kaç olmuştur bilmiyorum 2hafts sonra ben de vereceğim
Cok sagol canımGeçmiş olsun
Alışır inş.canımİstemiyor okula gitmek zorluyor biraz
Ben terasta yıkıyorum eşimde yardımcı olurdu.2 çocukla artık yıkamam demiştim zamlara bakılınca yıkamaya devam galibaİnce halılar metresi 14 lira
Kalın dokuma halılar metresi 16 lira bizim burada
Son zamlardan sonra evdeki halıların çoğunu makinada yıkanabilir halılara çevirdim, bir tek salon halım ve koridordaki yolluk yıkamaya gidiyor. Bu sene yorganların da tanesine 130 lira istediler, her sezon çıkışı yıkatırdım pamuk yorganlarımı, yıkatmadım bu sene bakacağım sonra
Burda da olmuştur herhalde o kadarValla bende 18 e verdim de yuh dedim gecen sene 9 du
Geçmiş olsun, Allah şifa versin.Bayadır giremedim siteye kızlar,nasılsıniz herkes iyidir inşallah
Oğlum daha ana okulunun ilk haftasından hastalandı,acillik oldu
Onu iyileştirmeye çalışıyorum. Büyük oğlumu da ihmal etmeyelim diye çaba sarf ediyoruz bir taraftan. E birde iki bebek var. Küçük sünnet oldu. Pipisi yapıştı bir daha gittik. Kafamı kaşıyacak vaktim yok şu ara