- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.239
Çantasına tepmeye çalışırken ortadan ikiye yırtıldı kapağı. Hiç özen gösterme yok kiNasıl ya neden yazık günah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çantasına tepmeye çalışırken ortadan ikiye yırtıldı kapağı. Hiç özen gösterme yok kiNasıl ya neden yazık günah
Bir kaç ders kitabını gecen dönem dolapta bıraktım tekrar yapar diye ciltli pırıl pırıldı oğlumda aynı özeni görmedim tabi ilk gündede yırtmadı kızlarım bu konuda çok titiz çok şükürÇantasına tepmeye çalışırken ortadan ikiye yırtıldı kapağı. Hiç özen gösterme yok ki
Benimkiler de akşam kitaplarımı ciltle kapakları yırtılmasın diye başımın etini yediler. Büyüğe oğlum seninkini yarın yapayım çok yorgunum halim kalmadı dedim diye küstüÇantasına tepmeye çalışırken ortadan ikiye yırtıldı kapağı. Hiç özen gösterme yok ki
Maaşallah yavrularınaBenimkiler de akşam kitaplarımı ciltle kapakları yırtılmasın diye başımın etini yediler. Büyüğe oğlum seninkini yarın yapayım çok yorgunum halim kalmadı dedim diye küstü
Bir ilaç aldım süpürgenin arkasında yer aç elimde çay var dikkatli kullan bacımsuGünaydın
Maratona gelen var mı
Ev toplu süpürmek için kalkıyorumGünaydın
Maratona gelen var mı
Toplu evEv toplu süpürmek için kalkıyorum
Yok banada uymadı kalk toplayalımToplu ev
Hadi kalkalım son bir yudum kahvem kaldı. Senin ağrın geçti mi ?Yok banada uymadı kalk toplayalım
İlaç aldım çay içiyorum bittisin kalkacağım belki o zamana kadar hafifler .Hadi kalkalım son bir yudum kahvem kaldı. Senin ağrın geçti mi ?
Tamam canım Allah şifa versin. Başlayalım uyarİlaç aldım çay içiyorum bittisin kalkacağım belki o zamana kadar hafifler .
11:30 da kalkalım uyar mı?
Tamam canımNego Canim fazla girmemeye çalışıyorum inşallah hafta sonundan sonra aktif olurum
Geçmiş olsun belinde ağrıyordu zatenArkadaşlar süpürgem bozuldu ahsgsjsh