- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Neden ya iş yap iş iyi gelşr
Buda kendim içinnnbende böyleydim gün boyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden ya iş yap iş iyi gelşr
Buda kendim içinnnbende böyleydim gün boyu
Öyle ya götürüp terasta yıkadım.Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. Nice güzel yıllara
Geçmiş olsun. Düzeldi mi?
Bir dünya iş çıkmış sana. Geçmiş olsun. Allahtan kış değil. Zor olurdu halılarla
Atarım bakEli yüzü açılmıştır bir fotoğrafını çekseydin
Buzdolabı temizliği bi ev temizliğine bedel bence heleki yıkanarak temizlendiyse.Yatakları topladım
Evi topladım
Buzdolabı I boşalttım içini sildim
Raflarını yıkadım
Negom düzelecem inşAllah sizi izleyerek hafif gazlandım gibiNeden ya iş yap iş iyi gelşr
Söyledim gece çok hastaydım dedi.Benden bi büyük ablam her halükarda bakar ama şuan lohusa bebişte hiç durmuyor dikişleri var.Bizim kızda kucak ilgi istiyor.Annene sen diyeceksin bebeğe bak toplantıya gidicem diye. Ağlamayana meme yok gurur yapmayacaksın. Ablan yengen hepsi bakabilir böyle durumlarda.
Benim eşimin tarafı da öyle. Eşim sanki üvey evlat gibi. Ama her işlerine onu çağırır ona yaptırmaya çalışırlar. Ama konuşmalarına baksan her türlü destekler. Yapmadığı şeyleri yaptık derler. En güzeli kimseden bişey beklememek takmamak ama onu da biz yapamıyoruz işte. İster istemez canımız sıkılıyorÖyle cidden.Yarın toplantı var diyorum annem bebeği de arabasına kat beraber gidin diyor Allah ım ya getir tutarım sen toplantıya rahat git dese ne olur anlamıyorum.
Bugün geldi sağolsun oturduk çocuklara kurabiye ve ayran çorbası getirmiş.
Ablam için domates aldık dün akşam biraz şişe domates yaptım ona yardım ettim niye bana söylemediniz diyor yapardım Bana gelince hiçbir zaman çünkü ben her işimi kendim yaptığım için.Abim de benim gibi büyük ablamda.Diğer 3'üne farklılar sanki onlara biraz daha farklı davranılıyor.
Eşim de böyle abisine ve eltime kv herşeyini yapıyor onlara asla ağır iş yaptırmazlar bu öz eşim üvey gibiydi her zaman ama eşim her işini kendisi yapar onların işlerini dahi yapardı.
Ama hep nankörlük gördük insanlardan.Dar zamanımızda kimse bize el atmadı.
İnşallah halledersin cancağzım özletme kendini gözlerimiz seni arıyorAlıntılarım karıştı ama okudum etiketlerinizi sağolun merak etmişsiniz.
Ailevi meseleler bir miktar içe kapanma durumları.
Belki girersem açılırım diye geldim ❤
Nefret ederdim temizlemek zor gelirdi Nego alıştırdı sagolsun.Buzdolabı temizliği bi ev temizliğine bedel bence heleki yıkanarak temizlendiyse.