- 11 Nisan 2007
- 83.032
- 481.915
Hoşbuldum bonuscum beni hatırlamadın he öyle olsun
Fitanne senmişsin kız nerden bilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum bonuscum beni hatırlamadın he öyle olsun
Hoşgeldiniz :)Hoşbuldum bonuscum beni hatırlamadın he öyle olsun
Ne makyajım var ne masam var kaşık kaynatacam bugün5 nisan ödevi
Makyaj masası düzenlemek,makyaj malzemesi,bakım malzemeleri vs kontrol etmek,tarihi geçeni atmak
Tahta kaşıkları kaynatmak
Ocağı ayrıntılı silmek
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
A Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@nurumminem
Bende hemen baharatlayıp 1 patates doğrayıp fırın poşetinde fırına tavuk atıyorum kolay oluyor 10 dk da fırına girmiş oluyorİyiymiş menü ben işim olduğu zamanlar balık almasını tembihliyodum eşime şimdi balık sezonuda kapanıyo ne aldırcam
Ne makyajım var ne masam var kaşık kaynatacam bugün
Ne makyajım var ne malzemem var ne masam var ne tahta kaşığım var ne ocağım var tamam tamam abartmayayım ocağımı sileyim geçenlerde higchcenic köpük buldum A101 den onunla köpük banyosu yaptırayımNe makyajım var ne masam var kaşık kaynatacam bugün
Tupperlarını koy üst üsteBi an gözüm poşette badem ceviz aradı onları hep saklama kaplarına katıyorum ben bakliyatlar için de kullanışlı olmadı burası ya :)) kağıt havlular banyoda
Hadi kolay geleNe makyajım var ne malzemem var ne masam var ne tahta kaşığım var ne ocağım var tamam tamam abartmayayım ocağımı sileyim geçenlerde higchcenic köpük buldum A101 den onunla köpük banyosu yaptırayım
Üüüüüüü çok havalıMasan yok mu pehh benim ampüllü var hemde
Benimde yok makyaj masam5 nisan ödevi
Makyaj masası düzenlemek,makyaj malzemesi,bakım malzemeleri vs kontrol etmek,tarihi geçeni atmak
Ocağı ayrıntılı silmek
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
A Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@nurumminem
Sığmıyorlar o kadar küçük ki hiç bişey sığmıyorTupperlarını koy üst üste
Ne makyajım var ne malzemem var ne masam var ne tahta kaşığım var ne ocağım var tamam tamam abartmayayım ocağımı sileyim geçenlerde higchcenic köpük buldum A101 den onunla köpük banyosu yaptırayım
Her şey tamam da tahta kaşıkları niye kaynatıyoruz ben daha önce hiç kaynatmadım topiğin en pisi hissettim gibi5 nisan ödevi
Ocağı ayrıntılı silmek
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
A Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@nurumminem
Yakışırr ya benim bi şifonyer var ince iş sevmediğim için üstü boş iki mumluk var
Eki Görüntüle 2817403
Seni böyle hayal ettim hattabenimkide bunun üst çekmeceleri olmayanı şaka yaptım hemen inandın demek ampüllü masa imajım var bülent ersoy gibi tövbe est
Seni böyle hayal ettim hatta
+1Her şey tamam da tahta kaşıkları niye kaynatıyoruz ben daha önce hiç kaynatmadım topiğin en pisi hissettim gibi
+1
ben de nasil kaynatcaz diye google amcaya sormaya gidiyodum
Öğrenince banada haber et hamarat hatunlar söylemiyo+1
ben de nasil kaynatcaz diye google amcaya sormaya gidiyodum