- 11 Nisan 2007
- 83.032
- 481.915
Bazen unutuyorum oysa kızım hiç aklımdan çıkmazdı
İkinci olunca normal. Nasıl gidiyor peki pek bişey demiyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen unutuyorum oysa kızım hiç aklımdan çıkmazdı
Evet bence deAa en mühimi zaten ne pişiricem kısmı
Şükür canım bulantılar epey bitti kalçalarımda ağrı var magnezyum verdi belimde fıtık var o mu vuruyor kalçama emin değilimİkinci olunca normal. Nasıl gidiyor peki pek bişey demiyosun
Biz dün ve önceki gün kuru+pilav yedik bugün işim var patates - tavuk fırın yapabilirimBugün menünüzde neler var akşama
Ben söyleyim hemen sizede fikir olur belki
Kuru fasülye
Pirinç pilavı
Ayran
Turşu
Kendime de ton balıklı salata
Canim sen hamile miydin ayy gördüysem tebrik ettiysem de hatirlamiyorum valla yeni mi bilmiyorum ama. Hayirli olsun diyim yine deŞükür canım bulantılar epey bitti kalçalarımda ağrı var magnezyum verdi belimde fıtık var o mu vuruyor kalçama emin değilim
Hayırlı sabahlar kızlar dün yaptıklarımı yazamadan çocuğu sallarken koltukta uyuya kalmışım
🎗Sabah kalktım bebeğimle ilgilendim
🎗kahvaltı hazırladım
🎗kahvaltıdan sonrada mutfağı toparladım bulaşık makinesini çalıştırdım
🎗akşam yemeği yedik
🎗tekrar mutfak toplama faslı
🎗fırın ve davlumbazı komple temizledim
🎗mutfak dolaplarına başladım bebeğim durmayınca yarım kaldı sadece 2 çekmece temizleyip düzenleyebildim
🎗1 makine çamaşır kaltladım yerleştirdim
🎗büyük kızımı banyo yaptırdım
🎗Sonrasında yatana kadar çocuklarla ilgilendim
İyiymiş menü ben işim olduğu zamanlar balık almasını tembihliyodum eşime şimdi balık sezonuda kapanıyo ne aldırcamBiz dün ve önceki gün kuru+pilav yedik bugün işim var patates - tavuk fırın yapabilirim
İlkokuldayken Türkçe kitapları genelde şöyleydi bi Metin olurdu metindeki bilmediğimiz kelimeleri sözlükten bulup anlamına bakar sonra cümle içinde kullanırdık ( sene 90ların başları ) kelime ne olursa olsun cümle şu şekilde olurdu; benim ........m var onu hatırlattı bana senin kızBenim kız öğretmenine hem pazartesi sendromum var diyor hemde nedemek diye soruyor
Hoşbuldum bonuscum beni hatırlamadın he öyle olsunHoşgeldin
Hoşbuldum bonuscum beni hatırlamadın he öyle olsun
Lehmecuuunnİyiymiş menü ben işim olduğu zamanlar balık almasını tembihliyodum eşime şimdi balık sezonuda kapanıyo ne aldırcam
Teşekkür ederim canım çok sağol 13 haftalık dahaCanim sen hamile miydin ayy gördüysem tebrik ettiysem de hatirlamiyorum valla yeni mi bilmiyorum ama. Hayirli olsun diyim yine de