- 11 Nisan 2007
- 83.074
- 482.127
Aktif Lora 2 cüzüm var okuncak senle yarış yapmak isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle hep merak etmişimdir özellikle o gelinlik gibi örtülerin amacını falan
Negonunki daha güzeldi ne bunlar böyle incecik incecik
olar hadi yapalim. kacinci cüzler ve zamaniAktif Lora 2 cüzüm var okuncak senle yarış yapmak isterim
olar hadi yapalim. kacinci cüzler ve zamani
Aynen negonunki Trabzon hasırıNegonunki daha güzeldi ne bunlar böyle incecik incecik
Almadan evlenmem diyecektin daha o gelmez sen onu unut bacım bu arada evde el değmedik yer bırakmamışsın ellerine sağlık yarına işin kalmamışAynen negonunki Trabzon hasırı
Eşimden mihir istemiştim Trabzon hala almadı 4 sene olacak, belki Nego verir artık
Aynen bencede gelmez artık Sagol canım, öyle oldu valla yarına yemegim de var işimde yok kızı uyutup keyif yapmayı düşünüyorum insallahAlmadan evlenmem diyecektin daha o gelmez sen onu unut bacım bu arada evde el değmedik yer bırakmamışsın ellerine sağlık yarına işin kalmamış
1 cüz 1 saatimi aliyor. cüzleri mi bölüsücez sayfa sayfa mi2 ve 29 u okuycam sen kaç dk da okuyosun?
keyif yapamadan ev tekrar dagiliyo imrendim su an nazarim degmesin masallah diyimAynen bencede gelmez artık Sagol canım, öyle oldu valla yarına yemegim de var işimde yok kızı uyutup keyif yapmayı düşünüyorum insallah
yatak döşek yatıyorum şuan insanlık değilmiş yaptığımMusluk suyu vs malipina
Yatağı topladım
Bulaşık yıkadım
Bitti
bu nası liste bacım insan işi değil
Düğünüm de görmedim kız böyle altın negom verirse yaşarım
Geçmiş olsun evde grip ilacı varsa ver istersen olmadı sağlık ocağına falan götürürsün. Kuran dersinde hayırlı olsun inşAy bugün hiç giremedim buraya kaç gündür takip edemiyorum
Bizim oglanin huysuzlugunun sebebi belli oldu, hasta oluyor herhalde dünden beri sesi kısık napicam hiç bilmiyorum kala kaldım.
Bugün yapilanlar:
Camaşır yıkadım,
Lamba düğmelerini sildim,
Buzdolabını sildim,
Dış fırçası kabini temizledim,
Evi supurdum,
Salonda TV ünitesi, konsol ve aydınlatma tozunu aldım.
Yasinlerimi okudum,
Ve Kur'an okuma derslerime başladım bugün ilk dersi yaptık.
1 cüz 1 saatimi aliyor. cüzleri mi bölüsücez sayfa sayfa mi
Hiç bilmiyorum canım bakalım sabah ola hayrola inşBonus bonusum Nego nun kızı hastaydı ondan mı gelemedi acaba
Hayır olsun inşAllah canım.Hiç bilmiyorum canım bakalım sabah ola hayrola inş