- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Cilt bakımı yapcez mi :)Ne var istesem 40 dk da yaparım hepsini gidim de görelim hep birlikte 9 da gelirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cilt bakımı yapcez mi :)Ne var istesem 40 dk da yaparım hepsini gidim de görelim hep birlikte 9 da gelirim
Cilt bakımı yapcez mi :)
Bana başka iş çıkardılar yeni katladım çamaşırı yerleştiriyorum bulaşığı halledicem hemen eline sağlık gardaşım inş göze gelmezsin
Negonun gözünde sürunmesem yeterBana başka iş çıkardılar yeni katladım çamaşırı yerleştiriyorum bulaşığı halledicem hemen eline sağlık gardaşım inş göze gelmezsin
Negonun gözünde sürunmesem yeter
kem gözlere dağlara taşlara nazar degerse yarin kalkamam ben yatarim bak görAkşam akşam nasıl bu enerjiyi buluyolar diye nazar etmeseler bize bari
kem gözlere dağlara taşlara nazar degerse yarin kalkamam ben yatarim bak gör
benim gibi yoktur ya etmezler nazarİnş yata yata iş yapmana da nazar değmez canım kardeşim
Oyy tiksindim kendimden
Allah kolaylik versin insallahHerkese iyi akşamlar. İşe girdim sbah 10 akşam 8 çalışıyorum. Veeee eve gelince kolumu kaldıracak halim olmuyor. Ev bir haftadır temizlenmedi. Sabah yemek yapıp bulaşıkları yarım yamalak halledip çıkıyorumm.
farkli bir yer mi okeyHerkesi uyutup bakım yapıyoruz vay görmedim vay yataktaydım yok.
Bugün de farklı bi yerimize bakım yapalım dedim ama şöyle bi baktım kendime seçemedim
Nego
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@- Ayla
Limonsuzzcay
N nnnadal
Birtekefem
Devitamini
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
He canım he iş yapma bakım yapHerkesi uyutup bakım yapıyoruz vay görmedim vay yataktaydım yok.
Bugün de farklı bi yerimize bakım yapalım dedim ama şöyle bi baktım kendime seçemedim
Nego
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@- Ayla
Limonsuzzcay
N nnnadal
Birtekefem
Devitamini
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
sürpriz geliyaahDıt dı dı dıttttt sonuçlar azzz sonraaaaaa
Ben vs limonsuz ve bonus
Eki Görüntüle 2813190
Süprazyda pastadan dansöz çıkmayacak ne bu heves,sen beni çıldırtmak mı istiyorsun süprayz pasta yok yok40 dk olmuş hala yapmamışım süprayzı öyle böyle haketmedim ha