- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Ama yarın başlamıyor muydukGün sonuncusu değilim yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama yarın başlamıyor muydukGün sonuncusu değilim yani
Dalga mı geçirsin ağzın yiyim ne bu şakalar falan
Ben vs limonsuz ve bonusAma yarın başlamıyor muyduk
Temsili değil gerçekBen vs limonsuz ve bonus
Eki Görüntüle 2813190
Allahım uyudum diyor
Sizi her yerde ifşalayıp rencide edicem bekleyin
@Negoom benim canim Negom. güzel Negom nasilsin❤ aksam maratonu yapalim mi dicektim bende birilerineDaha ne olsun,hiç yapmayanlar var
@Negoom benim canim Negom. güzel Negom nasilsin❤ aksam maratonu yapalim mi dicektim bende birilerine
gardasim biseye ihtiyacin var mi gardasimÇamaşır ütü ve akşam yemeği bulaşığı olur benden Aktif Lora
gardasim biseye ihtiyacin var mi gardasim
ben biminkini alirem uyar miBulaşık makinesi tableti bitmiş
ben biminkini alirem uyar mi
tamam aldim vallaPril gold alıyorum ben not al
Akşam işi yapıcaz mı?
Ben sağlıklı şeyleri seviyorum diye ilgilendim hemde değişik şeyleri seviyorum hem cılız nedir fit deseydin bariTaze soğan verev doğramışım minikti ama büyük çıkmış.
Sen o cılız halinle çok ilgilendin çorbayla merve heyirdir
Ayyy hiç gülesim yoktu yaaa Allah iyiliğini versinBen vs limonsuz ve bonus
Eki Görüntüle 2813190
Ben sağlıklı şeyleri seviyorum diye ilgilendim hemde değişik şeyleri seviyorum hem cılız nedir fit deseydin bari
tamam aldim valla
yapacaz tabii cok titizim yapmazsam uyuyamam ki
Pardon fit kardeşim
Ayy canım Allah razı olsun tamam dir koyucam hemencik :))Ataayemi zeynepyu saklanıyormuş koş koş
Derin Dondurucuda Kestane Nasıl Saklanır ? — Saklama Rehberi
Kestaneleri teker teker bıçak ile çizdikten sonra hiçbir işlem görmeden, porsiyonlar halinde derin dondurucuda saklayabilirsiniz.saklamarehberi.comDerin Dondurucuda Kestane - Nefis Yemek Tarifleri
Derin Dondurucuda Kestane Tarifi nasıl yapılır? 193 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Çamaşır ütü ve akşam yemeği bulaşığı olur benden Aktif Lora