- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Sanada afiyet olsun canımAfiyet olsun, ben de sana eşlik edeyim Nego
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada afiyet olsun canımAfiyet olsun, ben de sana eşlik edeyim Nego
Ya çok teşekkür ederim böyle bir motive kıpırtısı oldu :) yalnız yemek yapıyorum ya çok zamanımı alıyor gün bitiyor.acaba ben çok yavaş mıyım.esim çok uzun süre oyalandigimi söylüyor ama bunun farkında bile degilim
Oğlanı babasina verdim geliyorum14.00 de maratona gelen var mı?
Ay çok güldüm sağolun benim gibi bir uyuşuğu uyandırma cabaniza teşekkür ederim..bugün yapacaklarım hakkında planim yok..olduğu kadar gidiyor.sadece büyük çarşafları makinaya attim dışarıya asıcam.yemek nasıl yapicam onu düşünüyorum.cocuklarin oyuncaklarini düzenliyoruz.onlar dursun diye yanlarindayim.aslinda iyi kötü biseyler yapiyormuşum yazınca anladım:))
Ay çok güldüm sağolun benim gibi bir uyuşuğu uyandırma cabaniza teşekkür ederim..bugün yapacaklarım hakkında planim yok..olduğu kadar gidiyor.sadece büyük çarşafları makinaya attim dışarıya asıcam.yemek nasıl yapicam onu düşünüyorum.cocuklarin oyuncaklarini düzenliyoruz.onlar dursun diye yanlarindayim.aslinda iyi kötü biseyler yapiyormuşum yazınca anladım:))
Allah razı olsun kızkardeşim tüm evi silip süpürüp gitti ben de ütüye başlayayım sonra da çarşaf yastık kılıfları yıkanacak ütülenecek sevmiyorum ütüyü yaYarın inşaallah artık herkes bir silkelensin,bahar geliyor doğa canlanıyor,bize noluyor hadi hadi.Hepimiz misafiriz bu alemde,misafir dediğin bulunduğu yeri güzelleştirir
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
blondeblond
Bakanlığın uygulamasında yazıyormuş kızkardeşim geçirdiğinde öyle demişti canım gelmiş geçmiş olsunKızlar ben yardımcı çağıracağım ne zaman çağırayım. 10 günü geçti biz hasta olalı tam olarak bulaşıcılık ne zaman geçiyor?
Biz hastaneye gitmedik canım. Kendi kendimizi karantinaya aldık.Bakanlığın uygulamasında yazıyormuş kızkardeşim geçirdiğinde öyle demişti canım gelmiş geçmiş olsun
Maraton sonucumKahvemi içerken bu saate kadar yaptıklarımı yazayım
Yatakları düzelttim
Kahvaltı hazırladım
Sofrayı topladım,bulaşıkları yıkadım,makineyi açtım ocağın demirlerini de attım makineye
Çöpü değiştirdim
Eşimin giysi bölümünü döktüm havalansın yerleştiricem geri
Wc yi temizledim,çöpünü değiştirdim
Banyo lavabo,klozet temizledim çöpünü değiştirdim
Çocuk odasının çöpünü değiştirdim
Aynaları sildim
Tatlı yedim çay içtim,tesbih çektim
Bir ıvır zıvır kutusu düzenledim
Büyük yavrum sınava gitti,küçükle oturuyoruz,kahvemi içip kalkarım
Bende sevmiyorumAllah razı olsun kızkardeşim tüm evi silip süpürüp gitti ben de ütüye başlayayım sonra da çarşaf yastık kılıfları yıkanacak ütülenecek sevmiyorum ütüyü ya
Canım resmi olarak 10 gün deniyor ama biz 21 gün bekledik eşimleKızlar ben yardımcı çağıracağım ne zaman çağırayım. 10 günü geçti biz hasta olalı tam olarak bulaşıcılık ne zaman geçiyor?