- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.450
Gidemedim dostlar bugün inşallah giderim12 maratonu kalkiyor koşan yetişir bakan kalır GİDİYOM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidemedim dostlar bugün inşallah giderim12 maratonu kalkiyor koşan yetişir bakan kalır GİDİYOM
Nasıl oldunuz canım bebiş nasıl
Saolun kızlar daha iyiyiz hafif bi boğaz yanması kaldı. Ihlamur falan idare ediyoruz.Geçmiş olsun canım,şimdi nasılsınız
Evet canım grip gibiyiz kızla. Dediğin gibi hafif geçiyor şimdilik. Sen nasıl oldun.M Musluk Suyu hasta mısın canım geçmiş olsun. Grip gibi bişey var dört beş gün sürüyor hafif bişey
Ne kadan da hamarat bir gelindur yazmiyodum ne zamandir. yazim bende
sabahtan evi topladim
banyonun paspaslarini cirptim altlarini sildim
lavobolari ovdum wc yikadim
yataklari havalndirdim topladim
makinaya camasir attim
kuruyanlari kaldirdim
cocuklari yikadim
kahvalti hazirladim
topladim mutfagi temizledim
dolaplari sildim
balkoni supurdum sildim kapisini sildim
tüm evi supurdum sildim
toz aldim vestiyeri de sildim
kucuk koltuklarin tozunu aldim
bu kadaaan
gecmis olsun canim. cok sıcak tutun kendiniziEvet canım grip gibiyiz kızla. Dediğin gibi hafif geçiyor şimdilik. Sen nasıl oldun.
Neler yaptım:
Yatakları düzelttim
Kahvaltı hazırladım
Küçükle okula gitmeden oyun oynadık,okula uğurladım
Kahvaltımı ederken büyükle sohbet ettik,sonra oyun oynadık
Kahvaltı sofrasını topladım
Wc yi deterjanladım bekliyor
Makineye çamaşır attım
Mügeciğimi izlerken çayımı içiyorum
Bonus yaptırdım
İyi geçti.İlk olduğu için 5 tane ile yaptı. Yakın zamanda ameliyat olduğum için anestezi almıştım. vücutta çok toksin birikmiş dedi. tekrarını Şaban ayının 17 19 ya da 21. gününde yaptıracağım inşallahHayrını gör inşallah nasıl geçti? Kaç kupaydı?
İyi geçti.İlk olduğu için 5 tane ile yaptı. Yakın zamanda ameliyat olduğum için anestezi almıştım. vücutta çok toksin birikmiş dedi. tekrarını Şaban ayının 17 19 ya da 21. gününde yaptıracağım inşallah
Bol bol dua ederek yaptı :)İnşallah. İyi bi yere yaptırdığın belli günler iyi günler. 4 kupadan 5 kupaya 10 senede geçti bizim kadın. Fazlasını yapmıyo hepsinin tarzı farklımı ne bilmiyorum
Bol bol dua ederek yaptı :)
Bana da dedi ki 5 kupadan fazla yapamam dedi. Vücudun alışkın değil dedi. 2 omuza enseye. Kürek kemiklerin arasına ve kuyruk sokumuna koydu.
Olur mu olurKız aynı yer çıkmasın yaptırdığımız
Olur mu olur