- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Niye olmasın plan yaparsan olurÇok iyi olur. Hayalim öğle namazına kadar yemeğini işini halletmiş bir ev hanımı olmak. Ne dersin olur mu benden öyle bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye olmasın plan yaparsan olurÇok iyi olur. Hayalim öğle namazına kadar yemeğini işini halletmiş bir ev hanımı olmak. Ne dersin olur mu benden öyle bişey
Çamaşır senBence de hakettim
Sadece camasir yikayip astim bugün icin yeter bence bugünü de camasirla taclandirdim şükürler olsun
mutfak toplu
Mutfakları toplamadan yatmıyoruzzz
Ve yeni sürümümüz,yarının yemeğini düşünüyoruz ve karar veriyoruz,ertesi gün ne pişirsem diye düşünürek zaman kaybetmiyoruz
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
cyd86
D Damlasakizlikazandibi
Bu mesajı şu an nasıl okuyorum biliyor musun,başörtümün üstüne gözlüğümü taktım nene moduna geçtim iyiceMisafirim vardı bugün epey zamandan sonra şu an mutfak duruyo nasıl rahatsız ediyo beni dinleniyorum kalktığımda toplıycam inş
He hü yazmamışım,dinlen nasılsa gece kuşusun toplarsınMisafirim vardı bugün epey zamandan sonra şu an mutfak duruyo nasıl rahatsız ediyo beni dinleniyorum kalktığımda toplıycam inş
AmiinYeni sürüm hayırlı olsun
Bu mesajı şu an nasıl okuyorum biliyor musun,başörtümün üstüne gözlüğümü taktım nene moduna geçtim iyice
Bende öyleyim biliyorsun bonuscuk,zorlanan arkdaşlar için düşündümBen haftalık düşünüyorum yemeği ona göre alışveriş yapıyorum yaptığım günde kurular varsa planımda ıslayıp hazırlıyorum.
Bende öyleyim biliyorsun bonuscuk,zorlanan arkdaşlar için düşündüm
Yatsı okundu mu ordaNe güzel nenesin sen ❤
Ne modeldi bizim çocuklar,ne diyordun kapakları yok muBiz çok pişiriyoruz ondan
Ula ben makarnayı yeni yemeye başladım mantıyı da evlendikten sonra ağzıma sürmezdim.Anka Senin mi yavrular makarna yemiyodu çocukluğa aykırı bi kere
Ne modeldi bizim çocuklar,ne diyordun kapakları yok mu
Kıskanma yavrum sana bir video düşündüm bugün.Namaz kılıp atıcam bekle