- 11 Nisan 2007
- 83.117
- 482.349
Öyle deme çocuklar çok seviyor
Şaka yapıyorum ya bende severim eminim taştan yımışak herşeyi yerim severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle deme çocuklar çok seviyor
Bacaklarını kanatlarını fırına at, göğsünden sote yap kemiklerinden çorbaKIZLAR bütün tavuğum var. Ne yemek yapsam bununla
Yalnız bu hazır yufkaların çoğunda sistein varmış yırtılmasın diye katılıyormuş
MalesefTavuklu pilav çokmu düz kalır
Paramparça et diyorsun yaniBacaklarını kanatlarını fırına at, göğsünden sote yap kemiklerinden çorba
Neyse daha yaratıcı tarifler gelene kadar bekle istersenMalesef
Paramparça et diyorsun yani
Büsbütün at fırına gitsin fırın torbasıyla tam tembel işi yanına da bir iki patates havuçKIZLAR bütün tavuğum var. Ne yemek yapsam bununla
Ne olduğunu bilmiyorum ama şuan öğrenmeye hazır değilimYalnız bu hazır yufkaların çoğunda sistein varmış yırtılmasın diye katılıyormuş
Neyse daha yaratıcı tarifler gelene kadar bekle istersen
Dur poşetim varsa yapayım komple düdüklüye de koyabilirim bakBüsbütün at fırına gitsin fırın torbasıyla tam tembel işi yanına da bir iki patates havuç
Aynen hiç uğraşma böl parçala amanNe olduğunu bilmiyorum ama şuan öğrenmeye hazır değilim
Dur poşetim varsa yapayım komple düdüklüye de koyabilirim bak
Onun hormonlar,bizim neyler hacıHormonlar onun öyle ablası
Benimde yapmışlığım varBen hazır yufka dan pişi yapıyorum ya. Tembellikte level atladım ama güzel oluyor kabarıyor. Bana yeter yani
Komple düdüklü ye koy suyuna bi plav haşlamasını dök bi servise, çatallayip yesinler amannNe olduğunu bilmiyorum ama şuan öğrenmeye hazır değilim
Dur poşetim varsa yapayım komple düdüklüye de koyabilirim bak
Yine bir ortak yönümüzü buldumLimonsuzzcay ben bütün tavuğu parçalayıp atarım buzluğa,her yeriyle nir yemrk yaparım tek bütün pişirsem çok oluyor bize.
Bugün mesela göğsünü çıkardım,mantarlı tavuk güveç yapıcam.
Düdüklüde tavuk tandır yapabilirsin
Aynen hiç uğraşma böl parçala aman
Komple düdüklü ye koy suyuna bi plav haşlamasını dök bi servise, çatallayip yesinler amann
Ne kadar çol ortak noktamız varYine bir ortak yönümüzü buldum
Birşeyede uşen örtmenim tavuk tandırLimonsuzzcay ben bütün tavuğu parçalayıp atarım buzluğa,her yeriyle nir yemrk yaparım tek bütün pişirsem çok oluyor bize.
Bugün mesela göğsünü çıkardım,mantarlı tavuk güveç yapıcam.
Düdüklüde tavuk tandır yapabilirsin