- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Kaçamazsın ni ha haBenimkiler kurumus degişek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçamazsın ni ha haBenimkiler kurumus degişek mi
masumlar apartmanı 2cı safıyeyım ben detarjan bıttı. artıkEv kapalı kalsa bile bi süre sonra toz oluyo daha varın gerisini siz düşünün
Gönderin bütün herkesin katlarım çamaşırınıBenimkiler kurumus degişek mi
Bana bu saatlerde hiç bir güç ütü yaptıramaz,oturduğum yerde çamaşır katlarım okaaaa.Güne 7 de başlayan insanım mesaim bittiütüleme yokmu kıx
Ders çalıştım sonra dinleneyim diye oturdum sonrasini hatirlamiyorum 5 dk dinlenme oldu 1 saatHani katlıyordun sonra bugünlük bu kadardı yakaladım
Tamam katliyorum ayy yarin da yenilerini atcam makineye bitmiyo ki sonsuz döngü mübarekKaçamazsın ni ha ha
cıttenmı adresi yolla.. hersey utulensın olurmu coft utu istemiyorum yanlızGönderin bütün herkesin katlarım çamaşırını
Bana bu saatlerde hiç bir güç ütü yaptıramaz,oturduğum yerde çamaşır katlarım okaaaa.Güne 7 de başlayan insanım mesaim bitti
Koca yürekli zeynepGönderin bütün herkesin katlarım çamaşırını
Benim nıye bitmiyor sigortasız maasız calişiyorum benBana bu saatlerde hiç bir güç ütü yaptıramaz,oturduğum yerde çamaşır katlarım okaaaa.Güne 7 de başlayan insanım mesaim bitti
Pantolon ütüleyemiyorum hep çift çizgi oluyorcıttenmı adresi yolla.. hersey utulensın olurmu coft utu istemiyorum yanlız
Deli misin ya bu saatte ütü koy ver gitsinDoğru diyosun ütü yapıcaktım yapmıyorum hiç bi güç bana yaptıramaz
Çok şükür iyim canım. Göbeğim çıkmamış gibi almışım önüme patlamış mısır yiyorumŞükür canım,sen nasılsın
Hiç yapasım yoktu valla ama ya neyse bakayım kuruduysa toplayıp katlıyayım.Dıt dıdı dıtttttttttttt.Çamaşır katlama çağrısı
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
Limonsuzzcay
@nnnadal
@Coolpeople
@Birtekefem
@Brokilo
@Anka
@Suskunhanim
ask olsun şimdı oldumu. yaaaPantolon ütüleyemiyorum hep çift çizgi oluyor
Sen bitti diyeceksin,devam edersen kimse otur dinlen demezBenim nıye bitmiyor sigortasız maasız calişiyorum ben
ask olsun şimdı oldumu. yaaa
patron benım ama maasız patron.. evet yarın ıstıfa ediyorum tesekur ederim. cesaret verdıgın ıcın artık ev işi yokSen bitti diyeceksin,devam edersen kimse otur dinlen demez
evet gelmiştim. ama nickimı degıstırdımÖnceden gelmişmiydiniz bu başlığa?
Bu saatte ortalığı toplamayı da koy verelim gitsin miDeli misin ya bu saatte ütü koy ver gitsin
evet gelmiştim. ama nickimı degıstırdım