- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar
Uyandığımdan veri yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Çay demledim
Kıza yumurta haşladım
Kara kara düşünüyorum kendime ne yapsam diye
İlaçlık bir şey yoktur inşallah insülin direnci için verdikleri ilaçİlaç vermişti önceki dr kilo veremedim diye bırakmıştım. Bakalım bu sefer ne diycekler
Pattis mi kızarsak ama o da zor geldi yazınca. Acayip üşendimNasıl hissettim düşündüğünü ama
Napsak krep falan mı?
Hamur kızartacak halimiz yok
Bilmiyorum ki inş iyidirSabah aklıma geldi kötümü oldu acaba pawlover nerdesin
Ders çalışıyor o haberimiz var da. pawlover dan haberimiz yok :/Ben de kk birinci noteri ı göremiyorum
Allah kolaylık versin inşallah onun da bi sıkıntısı yokturDers çalışıyor o haberimiz var da. pawlover dan haberimiz yok :/
İnşAllah kolaylık versin inşallah onun da bi sıkıntısı yoktur
Bonus kesin kahvaltı sofrası donatmaya gitti. Öff bana nasıl zor geliyor. Neyse gidemde zeytinyağının içine Salça atam yiyem
Ben yedim kaldırdım bileBonus kesin kahvaltı sofrası donatmaya gitti. Öff bana nasıl zor geliyor. Neyse gidemde zeytinyağının içine Salça atam yiyem
Ben yedim kaldırdım bile
Ben de bugün ondan yapayım oysa aklımda gözleme vardı da gözüm kesmedi beyaz peynirim bitmiş göğermiş peynir olmaz içine herhalde patates haşla hamur yoğur aç pişir yağlaKızartmadan kavurarak yımırtamı yapsak pattisi yada soğanlı yımırtamı yapsak?
yulaflı müsli yiyin emiNasıl hissettim düşündüğünü ama
Napsak krep falan mı?
Hamur kızartacak halimiz yok
Hazır yufkayla gözleme de güzel oluyorBen de bugün ondan yapayım oysa aklımda gözleme vardı da gözüm kesmedi beyaz peynirim bitmiş göğermiş peynir olmaz içine herhalde patates haşla hamur yoğur aç pişir yağla
acim az vaktimi geciriyim dedim yok pattis diyo yok yumurtLi sogan diyo yok hamur kizartmasi diyoAktif Lora kahvaltıyı duydu geldi bebişim