- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Hadi kolay gelsin canımneyse kendimi cok yerdim gideyimde mutfagi toplayayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi kolay gelsin canımneyse kendimi cok yerdim gideyimde mutfagi toplayayim
Bugün hastanedeydim valla hiç iş yapamadım.Mutfaklar toplandı mı,çaylar demlendi mi,mısırlar patlatıldı diziler filmler açıldı mı
Toplamadan yatana gece rüyasında bööö derim
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Amazing family
Birtekefem
Devitamini
A Anka
Geçmiş olsun:)Bugün hastanedeydim valla hiç iş yapamadım.
Mutfak tertemiz diziler izlendi uyku moduna bile geçildii :)
Zaten deprem görüp duruyorum rüyamda bide sen korktma vallaSen bakma bu sevimli,rüyada ki ürkünçlü
Babayı bulan bana hiç gelmez,o konuda rahatım korona yokken birde dışarı çıkarırdı saatlerce ah ah eski günler
Suskunhanım vardı negom onuda katarmısın etiketeMutfaklar toplandı mı,çaylar demlendi mi,mısırlar patlatıldı diziler filmler açıldı mı
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Amazing family
Birtekefem
Devitamini
A Anka
Seninle alakalı bence. Benim annemin de yatmadan bir bardağı bir yerde kalmaz. Ben zaten mutfak toplama etiketlerinden tüyüyorum, toplamadığımdanO benim annemden kalan mirasım asla tezgahında bulaşık olmaz ondan kalan alışkanlık galiba canım bi de düzen takıntım var galiba
Belki de canım ama bazen son çay bardaklarını bırakıyorum sabahaSeninle alakalı bence. Benim annemin de yatmadan bir bardağı bir yerde kalmaz. Ben zaten mutfak toplama etiketlerinden tüyüyorum, toplamadığımdan
Düzen miras olarak kalmıyor malesef kendime bakarak bunu çok rahat çıkabilirim
Toplandı çay sonrası da toplandı mısır değil kek yaptık çocuklarla. Makine de çalıştı çamaşırlarda katlandı yerleşti birde uyusam iyi olacakMutfaklar toplandı mı,çaylar demlendi mi,mısırlar patlatıldı diziler filmler açıldı mı
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Amazing family
Birtekefem
Devitamini
A Anka
Günaydın kızlar nasılsınız
Elbette negom hatta çöpleri boşalttım
Sıvı sabunluğu doldurdum
Bulaşık makinasını çalıştırdım öyle yattım
Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşAllah
Hala otelde misin canım?
Oyy gözünaydın canım.Sağlıkla büyüsün,o size hayırlı evlat siz ona hayırlı ana baba olasınız
Ayy birde söylüyor toplamadan yatıyorum,tüğüyorum diyeSeninle alakalı bence. Benim annemin de yatmadan bir bardağı bir yerde kalmaz. Ben zaten mutfak toplama etiketlerinden tüyüyorum, toplamadığımdan
Düzen miras olarak kalmıyor malesef kendime bakarak bunu çok rahat çıkabilirim
Yanımdakiler kısa bilek çorabı eve dönünce yaparım inşallahDış fırçasını dış macunu diye anlayıp bir şok geçirdim ama benim saçım az olsa bile dayanamam heralde çıldırırım onun yerine çorapla yapsana şimdi çok meşhur
Önce kim denerse haber versinYanımdakiler kısa bilek çorabı eve dönünce yaparım inşallah
Kuşları çay doğru ucan ördekler benzettim sanırım artık bir psikologa gitme vaktim geldiHayırlı sabahlar
Eki Görüntüle 2788585