Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malipina sen naaptın sesin çıkmadı
Hayırlı pazarlar
Geçen akşam telefonu helaya düşürdüm dün sabahtan beri pirincin içinde, anca kendine geldi
Yaa çok geçmiş olsun
Ben de seviyorum yaşanabilir bir şehir hele yazın mis kışlar uzun sadece tek sıkıntımız o çocuk da olunca dışarı çıkamıyoruz çok fazlaseviyorum orayı nedensiz
Hayırlı pazarlar
Geçen akşam telefonu helaya düşürdüm dün sabahtan beri pirincin içinde, anca kendine geldi
Napim kuzum yasaklar 15ine uzatıldı.tam kapanmadayız artık.bugün marketleri de kapattılar evdeyim.bu hafta bi gün dolu bi gün boş çalışıyoz bakalım.taşınamıyorum bu yüzden
evet yazın çok iyi oluyor. şelale ve etrafı da sakin temiz. cocuklarla zor oluyor bizde alisik degiliz hasta oluyorlar hemenBen de seviyorum yaşanabilir bir şehir hele yazın mis kışlar uzun sadece tek sıkıntımız o çocuk da olunca dışarı çıkamıyoruz çok fazla
Ha ha ben olabilirim o yiğit her telden işim var sen ne iş yapacanoğluma ders calistiriyorum 14.45 de benimle meydana cikacak yiğit ariyorum
Ben üniversiteyi orada okudum eminim bizden sonra çok şey değişmiştir son senede ilk avm açılmıştıBen de seviyorum yaşanabilir bir şehir hele yazın mis kışlar uzun sadece tek sıkıntımız o çocuk da olunca dışarı çıkamıyoruz çok fazla
sil süpür yapmam lazimHa ha ben olabilirim o yiğit her telden işim var sen ne iş yapacan
Bende onları yapacam 3 çocukla başlıyorum ancak yaparım bende hızlı iş olmuyorsil süpür yapmam lazim
wc banyo ayrintili temizlicem
hava güzel balkonu silerim gücüm kalırsa mutfak dolaplarini ve duvarlarin bir kismini silicem inşallah
Akşamlar epey serin oluyor rahat rahat uyuyoruz bunu seviyorum İzmir’e veya Iğdır’a gittiğimizde yazın yatak soba gibi uyuyamıyorum aslaevet yazın çok iyi oluyor. şelale ve etrafı da sakin temiz. cocuklarla zor oluyor bizde alisik degiliz hasta oluyorlar hemen
Yenişehir avm den bahşediyorsun zannedersem canım biz de yaklaşık 4 yıldır buradayız. Şimdi onu. 4-5 katı büyüklükte Mng avm açıldı üniversitenin yakınında otogar vardı hatırlatsın otogar taşındı onun yerine yapıldıBen üniversiteyi orada okudum eminim bizden sonra çok şey değişmiştir son senede ilk avm açılmıştı
Sorma bi de o çıkacaktı başımızaHay allah ya iyi çalışıyor mali bide tel masrafı çıkarıcaktın
Sağlığınız olsunda az geç olsun napalım uzadı tabi böyle
sen gelmiyo musun?
Hiç Ütüm yok Eşimin kuzeni kahveye gelecekmiş jet hızıyla evi topladım süpürdüm malum hafta sonu biraz dağılıyoruz da. Şimdi onu bekliyorumNegom gelene kadar etiket sırasına göre ödev verelim hergün birimiz.
Ben başlatayım.
Tabiki pazar gününe ütü ödevi veriyorum 40 yıl düşünseniz aklınıza gelmez
Lorada düşünsün ne vereceğini.
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu