Düzenli Evimiz & Hayatımız

Cağnım çiğ mi koydun bunları ben garnitür gibi haşlayıp koydum havuç ve patates bi tuhaf olmuştu

Cağnım çiğ mi koydun bunları ben garnitür gibi haşlayıp koydum havuç ve patates bi tuhaf olmuştu
Soğanı bazen yağda hafif kavuruyorum bazen çiğden koyuyorum. Diğerlerini hep çiğden koyuyorum. Patatesi ilk kez denicem ama diğerlerini hep koyuyorum hiç sorun yaşamadım biberleri falan da hep yemeklik doğrayıp koyarım ben

Dolmalık,yemeklik koyuyorum biberleri de garnitür yapınca fazla olunca kavanoza koyuyorum konserve filan yaptım kavanozum kalmamıştı haşlanmış attım buzluğa kötü olmuştu patates sünger gibi değişik bir şey olmuştu denemelik bi poşet çiğ koyacağım hele havucun mevsimi geçmeden stoklayayım biraz

Buzluk büyük kolaylık oluyo atılabilinen her şeyi atıyorum ben de portakalı limonu falan da bütüncene buzluğa atıp sonra akşamdan çıkarınca aynı taze gibi oluyo

Buzluk büyük kolaylık oluyo atılabilinen her şeyi atıyorum ben de portakalı limonu falan da bütüncene buzluğa atıp sonra akşamdan çıkarınca aynı taze gibi oluyo
Ya çok iyi oldu bunu öğrendiğim ben tam dondurucu insanıyım yaz meyvelerini koyup meyve suyu filan yapıyorum hiç limon portakal denememiştim

Ya çok iyi oldu bunu öğrendiğim ben tam dondurucu insanıyım yaz meyvelerini koyup meyve suyu filan yapıyorum hiç limon portakal denememiştim
Ben de dondurucu manyağıyım. 3 portakal 1 limon ince ince dilimleyip donduruyorum onlarla meyve suyu yapıyorum bide yemek için öyle bütüncene atıyorum bi gece önceden çıkarınca onlar da mis gibi oluyo hangi meyveleri koyuyorsun? Yaz meyvelerini denemedim hiç sadece vişne atıyorum

Bugun yaptıklarım
Kahvaltı hazırladım topladım bulasıkları makinaya dizdim
Evi havalandırdım yatakları topladım
Evi detaylı süpürdüm, halıları kaldırdım,koltuk altı,yatak altı flan. Bulasık makinası, buzdolabı çektim
Vileda yaptım
Toz aldım
mutfak dolaplarının dışını sildiö
Tuvaleti Banyoyu yıkadım, paspasları makinaya attım,aksamdan yıkanan çamasırı katladım yerleştirdim
Yemek yaptım yedik bulasıkları makinaya dizdim yıkandı yerleştirdim
ütü yaptım

Anca yazabildim aksamda kvgil geldi

Bugün yaptıklarım; sabahtan dışarıya çıktım.
Yengem demişti bir peynirci varmış salı günleri açıyormuş çok güzelmiş bende zeytin alcaktım aradım yerini öğrendim.
bir gittim anam bir sıra banka kuyruğu gibi hep dedemler nenemler sağanak yağmurun altında peynir sırasındalar. Girdim 2 3 dk bekledim olcak gibi değil saydım önümde 12 kişi var çıktım döndüm başka yerden aldım geldim.
tabi bayada bir ıslandım zeytin uğruna
Kahvaltı vs derken bulaşıkları topladım,
Dün yarım kalan gardolabı tamamladım,
Ödevlerin mutfak masa sandalye ve kitaplığı yaptım.
Toz aldım. Yemek hazırlayıp bulaşık mak boşalttım geri doldurdum.

Mürdüm eriği, vişne, kızılcık, çilek, şeftali hepsiyle meyve suyu yapıyorum kışın

Ödevleri tamamladım şimdi yazıyorum birde soracağım birşey var yatak odası düzeni ya hani bu haftaki ödev çocuk odası da dahil mi buna yoksa sadece kendi yatak odamız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…