- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Cağnım çiğ mi koydun bunları ben garnitür gibi haşlayıp koydum havuç ve patates bi tuhaf olmuştuİyi akşamlaaarişler yoğundu bide eşim evde yine uğrayamadım.
Bugün neler yaptııımm
2 kg havuç rende/yemeklik/kibrit gibi doğrayıp dondurucuya attım
3 kilo patates / 2 kilo soğan yemeklik doğrayıp dondurucuya attım
Mutfak dolaplarını iç dış sildim
Salonu toparladım süpürdüm sildim
Yatak odasını toz aldım süpürdüm sildim
Aynaları sildim
yarına misafirim var sabahtan maraton arkadaşı arıyoruuumm
Soğanı bazen yağda hafif kavuruyorum bazen çiğden koyuyorum. Diğerlerini hep çiğden koyuyorum. Patatesi ilk kez denicem ama diğerlerini hep koyuyorum hiç sorun yaşamadım biberleri falan da hep yemeklik doğrayıp koyarım benCağnım çiğ mi koydun bunları ben garnitür gibi haşlayıp koydum havuç ve patates bi tuhaf olmuştu
YaaaUla tam dedik ev bulduk taşınıcaz iki hafta sokağa çıkma yasağı geldi
Dolmalık,yemeklik koyuyorum biberleri de garnitür yapınca fazla olunca kavanoza koyuyorum konserve filan yaptım kavanozum kalmamıştı haşlanmış attım buzluğa kötü olmuştu patates sünger gibi değişik bir şey olmuştu denemelik bi poşet çiğ koyacağım hele havucun mevsimi geçmeden stoklayayım birazSoğanı bazen yağda hafif kavuruyorum bazen çiğden koyuyorum. Diğerlerini hep çiğden koyuyorum. Patatesi ilk kez denicem ama diğerlerini hep koyuyorum hiç sorun yaşamadım biberleri falan da hep yemeklik doğrayıp koyarım ben
Ula tam dedik ev bulduk taşınıcaz iki hafta sokağa çıkma yasağı geldi
Buzluk büyük kolaylık oluyo atılabilinen her şeyi atıyorum ben deDolmalık,yemeklik koyuyorum biberleri de garnitür yapınca fazla olunca kavanoza koyuyorum konserve filan yaptım kavanozum kalmamıştı haşlanmış attım buzluğa kötü olmuştu patates sünger gibi değişik bir şey olmuştu denemelik bi poşet çiğ koyacağım hele havucun mevsimi geçmeden stoklayayım biraz
Ya çok iyi oldu bunu öğrendiğim ben tam dondurucu insanıyım yaz meyvelerini koyup meyve suyu filan yapıyorum hiç limon portakal denememiştimBuzluk büyük kolaylık oluyo atılabilinen her şeyi atıyorum ben deportakalı limonu falan da bütüncene buzluğa atıp sonra akşamdan çıkarınca aynı taze gibi oluyo
Ben de dondurucu manyağıyım. 3 portakal 1 limon ince ince dilimleyip donduruyorum onlarla meyve suyu yapıyorum bide yemek için öyle bütüncene atıyorum bi gece önceden çıkarınca onlar da mis gibi oluyoYa çok iyi oldu bunu öğrendiğim ben tam dondurucu insanıyım yaz meyvelerini koyup meyve suyu filan yapıyorum hiç limon portakal denememiştim
Mürdüm eriği, vişne, kızılcık, çilek, şeftali hepsiyle meyve suyu yapıyorum kışınBen de dondurucu manyağıyım. 3 portakal 1 limon ince ince dilimleyip donduruyorum onlarla meyve suyu yapıyorum bide yemek için öyle bütüncene atıyorum bi gece önceden çıkarınca onlar da mis gibi oluyohangi meyveleri koyuyorsun? Yaz meyvelerini denemedim hiç sadece vişne atıyorum
Kitaplığa el attım mutfak masasını sildim26 ocak ödevi
Kitaplık düzenlemek
Elektrik düğmelerini silmek
Mutfak masa,sandalyelerini silmek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik