- 9 Ocak 2009
- 24.136
- 113.813
- 39
Bakımsızlıkta 104.5 numarayımBakıyorum herkesler bakımsızmış ilahi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakımsızlıkta 104.5 numarayımBakıyorum herkesler bakımsızmış ilahi
Ne münasebet ben bulmaca çözüyorum zeyno :))Hayırlı cumalar geç kalmışım bugün herkez başlamış temizliğe ödevleride aldım
İnşallah kuzum yeter kurtulim şu evden.belki kendiliğinden bebek de olur.bu küçücük evde belki kendi kendimi engelliyorumdur.bu evde çocuk büyütülmez diye düşünüyorum hep çünkü.geçen herife de dedim.hayvanlarda bile dişiler erkeğin yaptığı yuvayı beğenmezse içine girip üremez dedim,mantıklı geldi adama ev aramaya başladı yana yana
Ben anneme geldım bugun rahatım ne iş var ne ödev Kahvaltı bile hazırlamadım22 ocak ödevi
Kişisel bakım yapmak
Çamaşır katlamak
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve-onur
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
Ayla-
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@havalihavasiz
@Babsy baby
@Coolpeople
@Brokilo
Yanlız değilmişim Sevindim o zaman yanında da kahve hopurdet ohh :)Ne münasebet ben bulmaca çözüyorum zeyno :))
Yanlız değilmişim Sevindim o zaman yanında da kahve hopurtet ohh :)
Hoşbuldum nassınM Musluk Suyu yavrimu hoşgeldin
Hoşbuldum nassın
Beeennn tam benim saatlerim yoksa adam işten gelecek her yer her yerde14:00 maratonu
Kız uyursa kahve yapalım dicektim bendeİyiyim şükür green tea içermisin? Bugün bi değişiklik yapim dedim kahveyle değil çayla başlim
Kızın küçülmüşleri çıkarcam gelirim ben. Belki uyur14:00 maratonu
Kızın küçülmüşleri çıkarcam gelirim ben. Belki uyur
Kızın dersi yeni bitti vallaaaa şimdi çıkıyorum isbitleme sene beni 14 maratonuna varimm :)Daha çıkmamışsın işe güce