• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben katılırım ama hemen olmasın kiz 🙈

ne zaman istersen o zaman katıl beybi:)

Bana kalbin kadar temiz bu maratonu ayırdığın için teşekkür ederim öğle saatlerine doğru eşlik etsem olur mu?

rica ederim bonuscan istediğin zaman işaret çak bana😍

Evet maraton benim isim hadi girişelim hemen başlıyoruz dimi 11 diyelim mi

ben ilk kısmı hallettim şimdi geldim. gidelim mi Merve:)

kahvaltı sofrası toplandı.
bulaşık makinesi boşaltıldı. yeniden doldurulup çalıştırıldı.
makinede ki çamaşırlar asıldı
makineye çamaşır atıldi.
bir kısım çamaşır katlandı kaldırıldı.

şimdi çok miktarda çamaşır katlamaya gidiyorum. katılmak isteyen var mı😁

Çörek sen nerdesin pawlover pawlover

Benim örneğimi alıp gidip daha kolayını yapan beni o örneğin zor haliyle bırakan çörek gibi çörek
Kolayı varken neden zorunu seçeyim dedimdi 🙈

dün kıyametler kopan bi kısır döngüdeydim ondan girmedim keyfim yoktu. Nasılsın 😘

Herkese selamlar bugün güne geç başladım
Daha soframı kaldırmadım
Kahvaltıya mafiş yapayım dedim çok vaktimi aldı 😡
Bugün salonu yatak odasını noktalasam çok iyi olacak
Salonun diğer tüllerini de yıkadım
Şimdi yatak odasınınkiler yıkanıyor 💭💭

Herkese kolay gelsin 😊🤗

Kolayı varken neden zorunu seçeyim dedimdi 🙈

dün kıyametler kopan bi kısır döngüdeydim ondan girmedim keyfim yoktu. Nasılsın 😘

Oda çok kolay değilmiş ki çöreğim bakmıştım ben önce 1 metrelik bi zincir diyo hatta daha fazla sayı olarakta 600 zincir diyo onuda tunus tığı ile örüp topluyo o değilmi senin yaptığın ben onu tutamam kaçırırım diye düşündüm o yüzden direk örmeyi yaptım.

Arta arta marullanıyo.

Kim kopardı kıyameti sana döveyim ben onu :110:

Oda çok kolay değilmiş ki çöreğim bakmıştım ben önce 1 metrelik bi zincir diyo hatta daha fazla sayı olarakta 600 zincir diyo onuda tunus tığı ile örüp topluyo o değilmi senin yaptığın ben onu tutamam kaçırırım diye düşündüm o yüzden direk örmeyi yaptım.

Arta arta marullanıyo.

Kim kopardı kıyameti sana döveyim ben onu :110:
Evet ben de 750 zincir filan çekmiştim tunus şişi olmasa da toplanır ama kaçabilir evet ben öğrenciyken örgüyle ilgili en gereksiz ıvır zıvırları almıştım böyle kocaman ilmek toplamak için çengelli iğnemsi bişi var onla tuttum. Ama zaten seninki de bitmek üzere rahat ettiysen ondan öör 😘

ben kopardım kıyameti biraz çok koparmışım boğazım acıyo 😄

Back
X