Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego Nego sevgili efo'cuğum konunun ilk mesajında manevi ödevler de vereceğini yazmışsın ama hiç göremiyoruz :kahve:
kaçırdığım bir yer mi var acaba? sebebi nedir, yoksa erteliyor musun benim gibi :-)
Onu ödev gibi düşünmedim canım, günlük yapacağım işleri madde madde yazarken manevi olarak da liste yapıyordum ben.
Yani günlük kendi planını yapacaktı herkes ama pek uyan olmadı buna.
Ama isteyen varsa manevi olarak da veririm 😊

Onu ödev gibi düşünmedim canım, günlük yapacağım işleri madde madde yazarken manevi olarak da liste yapıyordum ben.
Yani günlük kendi planını yapacaktı herkes ama pek uyan olmadı buna.
Ama isteyen varsa manevi olarak da veririm 😊

Evet ben isterim, ne kadar güzel olur. Belki kendi aklımıza gelmeyen şeyleri baskasindan duyarsak itici bir güç olur. En azından benim için paylaşırsan çok sevinirim :KK200:

Bugün ev komple süpürüldü
Kocam balkonlari yıkadı :KK53:
Ben yatak odasinin tozunu aldım,kocam da oturma odasının
Az sonra dışardan hazır yicez, sonra da yerleri silcez :temizlik:
Bende en son banyoyu temizleyip,banyo paspaslarini yikicam

Güya yardimci abla gelcekti ama haftaya gelecekmiş ondan isler bana bakti. Cam falan silmicem

Yarın gündüz gözüyle erzak dolabını duzenlicem.Insallah 😁😁😁😁😁😁
Esim de siparis verdi
Giyecekkk boxerim kalmadiiiiii:ıslık::rolleyes: paspastan sonra onlar yıkanır nasilsa gece uzun kizlar 😁😁😁😁
Oo ellerine sağlık, o zaman hoş geldin aramıza 😍
Evet ben isterim, ne kadar güzel olur. Belki kendi aklımıza gelmeyen şeyleri baskasindan duyarsak itici bir güç olur. En azından benim için paylaşırsan çok sevinirim :KK200:
Seve seve veririm, eksikliğini hissettiğiniz konuları da yazıp fikir verebilirsiniz 💖

Bugün ev komple süpürüldü
Kocam balkonlari yıkadı :KK53:
Ben yatak odasinin tozunu aldım,kocam da oturma odasının
Az sonra dışardan hazır yicez, sonra da yerleri silcez :temizlik:
Bende en son banyoyu temizleyip,banyo paspaslarini yikicam

Güya yardimci abla gelcekti ama haftaya gelecekmiş ondan isler bana bakti. Cam falan silmicem

Yarın gündüz gözüyle erzak dolabını duzenlicem.Insallah 😁😁😁😁😁😁
Esim de siparis verdi
Giyecekkk boxerim kalmadiiiiii:ıslık::rolleyes: paspastan sonra onlar yıkanır nasilsa gece uzun kizlar 😁😁😁😁
Hoşgeldin kankeyta.
❤❤❤🎉🎉🎉🎉🎉

Bugün ben ne pişirdim :

Sarımsaklı, kıymalı tarhana çorbası
Kıymalı patates yemeği
Yoğurtlu kabak

@malii
Bonus Bonus
yorgun anneanne yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
@D e f n e
@bellok
@dstn33
Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii
@sweet mom
@beybisi35
@Feminas
@Zinmem
@Cay6
I inessa armand
@ozenti
@hasbeenandgone

Hanımlar herkes yaptığı yemeği böyle etiket yaparak paylaşabilir, fikir olur yemek düşünenlere.
Üç hafta yemek düşünmicem allahım sana geliyorur :rolleyes:

Sözde minimale geçtim 8 aydir elime geçeni atıyorum ama nedense yinede bir yerlerden bir şey çıkıyor mutfağı düzene sokamadim minimallesse de küçük olduğu için hemen dağılıyor . Çocukta olunca habire her şey her yere dağılıyor oturma odası ise on numara minimalleşti bı ondan memnunum , bugün iş yapmadım yattım , oğlumla ilgilendim çamaşır attım astim yemek bulaşık ekstra bişi yok iş zaten hiç bitmiyor

Sözde minimale geçtim 8 aydir elime geçeni atıyorum ama nedense yinede bir yerlerden bir şey çıkıyor mutfağı düzene sokamadim minimallesse de küçük olduğu için hemen dağılıyor . Çocukta olunca habire her şey her yere dağılıyor oturma odası ise on numara minimalleşti bı ondan memnunum , bugün iş yapmadım yattım , oğlumla ilgilendim çamaşır attım astim yemek bulaşık ekstra bişi yok iş zaten hiç bitmiyor
Hoş geldin aramıza 😊

X