- 13 Mart 2019
- 15.642
- 59.622
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde baya gezdik geçen sene gittiğimizdeBir Sivaslı olarak teessüf ederim gitmedim ama çok güzel memleketim sen gezemedin bence![]()
Gezilebilecek yerleri gezdiğimi düşünüyorumBir Sivaslı olarak teessüf ederim gitmedim ama çok güzel memleketim sen gezemedin bence![]()
Nereleri gezdiniz bilmediğim yerler ise öğrenmek isterimBizde baya gezdik geçen sene gittiğimizde![]()
Döner tabiki de has dönerci deEvet inşallah, sabah çıkıcaz.
Aa ne güzel, orada mıydın sen.
Hadi bakalım gezelim merkezinizi çarşınızı.
Eşimin programı belli ama ille şunu da görün, şunu yiyin dediğin bişey olursa yazabilirsin Baloncuk![]()
Senin olduğun yere gitmedim ben meselaNereleri gezdiniz bilmediğim yerler ise öğrenmek isterim![]()
Üçüncü tur yenildiİlk iki turu kazandı kızım 3 .turu bekliyoruz
Buralara gittik. Takip ettiğim sayfa var ordan bakıp gitmiştikNereleri gezdiniz bilmediğim yerler ise öğrenmek isterim![]()
Bende etli ekmeği sevdim Mücahitte. Has dönerde dönerde yedik o da iyiydiDöner tabiki de has dönerci de![]()
Hepsine gitmişimBuralara gittik. Takip ettiğim sayfa var ordan bakıp gitmiştik
Eki Görüntüle 3582879
Eki Görüntüle 3582880
Oraya gidemedim nane uzak birazmavibaloncuk gemerek güzel bu tarafta da sızır şelalesi olduğu için
Evet uzak bize Darende de yakın oraya gitgel yapıyoruz piknik vb içinOraya gidemedim nane uzak biraz![]()
İyi yapysnz darende de güzeldiEvet uzak bize Darende de yakın oraya gitgel yapıyoruz piknik vb için