Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah şifalar versin inşallah kolay geçer ameliyatı.
Allah Allah 😅 Vallahi bebeğim benim çok yaramaz durmuyor uyumuyor sürekli bir Ağlama lavabo'ya gitmek yemek yemek bile zorla Mental olarak bitmiş durumdayım gelip destek olacak kimsede yok cumartesi günü doktora götürmüştü kontrol için doktora sordum acaba sütüm mü yetmiyor dedim kilosu çok iyi dedi onunla alakalı değil gaz sancısından dolayıdır dedi sancısı içinde 3 ay böyle dedi yani bir şey fayda etmiyor fayda edenlerde bazen anlık fayda ediyor Yarın da kendim için gideceğim inşallah spiral taktıracağım öyle Sen nasılsın?
Sürekli masaj ve suda bekletme iyi geliyodu bebeğimde inşallah hemen düzelir gaz durumu 🤲
İyiyim çok şükür dün sünnet oldu biraz ağladı ama bugün çok iyi 🤩

Allah Allah 😅 Vallahi bebeğim benim çok yaramaz durmuyor uyumuyor sürekli bir Ağlama lavabo'ya gitmek yemek yemek bile zorla Mental olarak bitmiş durumdayım gelip destek olacak kimsede yok cumartesi günü doktora götürmüştü kontrol için doktora sordum acaba sütüm mü yetmiyor dedim kilosu çok iyi dedi onunla alakalı değil gaz sancısından dolayıdır dedi sancısı içinde 3 ay böyle dedi yani bir şey fayda etmiyor fayda edenlerde bazen anlık fayda ediyor Yarın da kendim için gideceğim inşallah spiral taktıracağım öyle Sen nasılsın?
Bebeğin kolik olabilir, benimki de öyleydi inan kendime kahvaltı hazırlayacak vaktim bile yoktu. Çoğu zaman böyle depresyon modunda ben ne yapacağım diyordum 😃 şükür büyüdükçe alıştım rutinine...
4.aydan sonra biraz rahatlıyor.
Ben ilk 4-5 ay kim ne dediyse kullandım, hiç mi faydası olmaz anık rahatlamalar dışında...
Allah yardımcın olsun.

Günaydın, hayırlı sabahlar.
Bugün benim güzel meteme bişeyler okur musunuz, 1 yıl oldu bugün 🥲🕊
Okurum tabiki 🤲🏻
Geçmiş olsun bu arada tekrar yaşatmasın rabbim inşallah 💐
Annem kalıyor yanımda çok şükür daha iyi 🤲
Pazartesi ameliyat olacak dualarınıza talibiz❤️
Ev, mutfak toplu
Makineye çamaşır attım.
Evi havalandırdım.
Yatağı toplarken ne alaka bilmiyorum ama aklıma Feraceli Feraceli düştü 😅
Ne zamandır görmüyorum sanki ya da ben kaçırdım. Nasılsın ?
Geçmiş olsn inşallah kolaylıkla atlatır ameliyatını anneciğiin 🤲🏻💐

Bebeğin kolik olabilir, benimki de öyleydi inan kendime kahvaltı hazırlayacak vaktim bile yoktu. Çoğu zaman böyle depresyon modunda ben ne yapacağım diyordum 😃 şükür büyüdükçe alıştım rutinine...
4.aydan sonra biraz rahatlıyor.
Ben ilk 4-5 ay kim ne dediyse kullandım, hiç mi faydası olmaz anık rahatlamalar dışında...
Allah yardımcın olsun.
Amin Allah razı olsun evet hersey deniyorum denedim ama olmuyor faydası ilk doğduğunda 2 hafta falan hç böyle değildi haliyle hiç lohusa kafasına girmedim ama asıl şimdi geliyorlar artık yorgunluk uykusuzluk mahvediyor insanı

Kahvaltı bulaşıklarını makineye yerleştirdim
Tezgahı köpükleyip sildim
Yatajları topladım
1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim
Salonun tozunu aldım
Koltukları sildim ıslak mendille🥲😅
Banyo lavaboları cifledim
Evi süpürdüm
Bebemle oyun oynadık, uyuttum.
Kahvemi aldım şindi sizi okuyorum :kahve:

2 gündür annemdeydim bugün eve geldim.

🌺Hemen bi ortalığı topladım, çok dağınık değildi zaten.
🌺Robotu çalıştırıcam.
🌺Montları makinaya attım artık kaldırsam olur diye düşündüm.
🌺Çiçekleri suladım.
🌺Yaseminin kuru yapraklarını topladım.

Annem kalıyor yanımda çok şükür daha iyi 🤲
Pazartesi ameliyat olacak dualarınıza talibiz❤️
Ev, mutfak toplu
Makineye çamaşır attım.
Evi havalandırdım.
Yatağı toplarken ne alaka bilmiyorum ama aklıma Feraceli Feraceli düştü 😅
Ne zamandır görmüyorum sanki ya da ben kaçırdım. Nasılsın ?
Allah şifalar versin inşallah 🤲🤲

2 gündür annemdeydim bugün eve geldim.

🌺Hemen bi ortalığı topladım, çok dağınık değildi zaten.
🌺Robotu çalıştırıcam.
🌺Montları makinaya attım artık kaldırsam olur diye düşündüm.
🌺Çiçekleri suladım.
🌺Yaseminin kuru yapraklarını topladım.
Montları 3 kez yıkadım çıktı geri bugün giysem yine giyilirdi inat ettim giymeyecem dedim 😂

Sen normal dogum yapmıstın demi spirali ben 3 ay geçince taktırmıstım öyle demisti doktor sezeryanda öyleymis

Back
X