Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli masaj ve suda bekletme iyi geliyodu bebeğimde inşallah hemen düzelir gaz durumuAllah şifalar versin inşallah kolay geçer ameliyatı.
Allah AllahVallahi bebeğim benim çok yaramaz durmuyor uyumuyor sürekli bir Ağlama lavabo'ya gitmek yemek yemek bile zorla Mental olarak bitmiş durumdayım gelip destek olacak kimsede yok cumartesi günü doktora götürmüştü kontrol için doktora sordum acaba sütüm mü yetmiyor dedim kilosu çok iyi dedi onunla alakalı değil gaz sancısından dolayıdır dedi sancısı içinde 3 ay böyle dedi yani bir şey fayda etmiyor fayda edenlerde bazen anlık fayda ediyor Yarın da kendim için gideceğim inşallah spiral taktıracağım öyle Sen nasılsın?
Kız sedagaziantep vardı ya oGülmek istemiyorum Serooo yapma böyleçok tatlış bence
Bir önceki isim neydi, buradan biri sanırım.
Bebeğin kolik olabilir, benimki de öyleydi inan kendime kahvaltı hazırlayacak vaktim bile yoktu. Çoğu zaman böyle depresyon modunda ben ne yapacağım diyordumAllah şifalar versin inşallah kolay geçer ameliyatı.
Allah AllahVallahi bebeğim benim çok yaramaz durmuyor uyumuyor sürekli bir Ağlama lavabo'ya gitmek yemek yemek bile zorla Mental olarak bitmiş durumdayım gelip destek olacak kimsede yok cumartesi günü doktora götürmüştü kontrol için doktora sordum acaba sütüm mü yetmiyor dedim kilosu çok iyi dedi onunla alakalı değil gaz sancısından dolayıdır dedi sancısı içinde 3 ay böyle dedi yani bir şey fayda etmiyor fayda edenlerde bazen anlık fayda ediyor Yarın da kendim için gideceğim inşallah spiral taktıracağım öyle Sen nasılsın?
Oyy maşallahSürekli masaj ve suda bekletme iyi geliyodu bebeğimde inşallah hemen düzelir gaz durumu
İyiyim çok şükür dün sünnet oldu biraz ağladı ama bugün çok iyi![]()
Okurum tabikiGünaydın, hayırlı sabahlar.
Bugün benim güzel meteme bişeyler okur musunuz, 1 yıl oldu bugün🕊
Geçmiş olsn inşallah kolaylıkla atlatır ameliyatını anneciğiinAnnem kalıyor yanımda çok şükür daha iyi
Pazartesi ameliyat olacak dualarınıza talibiz
Ev, mutfak toplu
Makineye çamaşır attım.
Evi havalandırdım.
Yatağı toplarken ne alaka bilmiyorum ama aklımaFeraceli düştü
Ne zamandır görmüyorum sanki ya da ben kaçırdım. Nasılsın ?
Amin Allah razı olsun evet hersey deniyorum denedim ama olmuyor faydası ilk doğduğunda 2 hafta falan hç böyle değildi haliyle hiç lohusa kafasına girmedim ama asıl şimdi geliyorlar artık yorgunluk uykusuzluk mahvediyor insanıBebeğin kolik olabilir, benimki de öyleydi inan kendime kahvaltı hazırlayacak vaktim bile yoktu. Çoğu zaman böyle depresyon modunda ben ne yapacağım diyordumşükür büyüdükçe alıştım rutinine...
4.aydan sonra biraz rahatlıyor.
Ben ilk 4-5 ay kim ne dediyse kullandım, hiç mi faydası olmaz anık rahatlamalar dışında...
Allah yardımcın olsun.
4-5 saat çok ağladı ama sonra rutine döndükOyy maşallahbende çok istiyorum 3 4 aylık yaptırmak eşimi ikna edemiyorum
İnşallah abla tesellimiz böyle şeylercanım benim tabiki okurum , cennet kuşu şefatine nail eylesin Rabbim sizleri
benimde 1 tane abim bebekken vefat etmiş cennetin kapısında annesini babasını beklicekmiş derler
AnlamadımGülmek istemiyorum Serooo yapma böyleçok tatlış bence
Bir önceki isim neydi, buradan biri sanırım.
Sağol canım
Allah şifalar versin inşallahAnnem kalıyor yanımda çok şükür daha iyi
Pazartesi ameliyat olacak dualarınıza talibiz
Ev, mutfak toplu
Makineye çamaşır attım.
Evi havalandırdım.
Yatağı toplarken ne alaka bilmiyorum ama aklımaFeraceli düştü
Ne zamandır görmüyorum sanki ya da ben kaçırdım. Nasılsın ?
Montları 3 kez yıkadım çıktı geri bugün giysem yine giyilirdi inat ettim giymeyecem dedim2 gündür annemdeydim bugün eve geldim.
Hemen bi ortalığı topladım, çok dağınık değildi zaten.
Robotu çalıştırıcam.
Montları makinaya attım artık kaldırsam olur diye düşündüm.
Çiçekleri suladım.
Yaseminin kuru yapraklarını topladım.
Rabbim kalıcı şifalar versinSağol canımmeme kanseri
İlk tedavisi bitti şimdi ameliyat olacak alınacak tümörlü parça
Sen normal dogum yapmıstın demi spirali ben 3 ay geçince taktırmıstım öyle demisti doktor sezeryanda öyleymisAllah şifalar versin inşallah kolay geçer ameliyatı.
Geçmiş olsun dolunay Allah şifa versin inşallahSağol canımmeme kanseri
İlk tedavisi bitti şimdi ameliyat olacak alınacak tümörlü parça