- 12 Haziran 2019
- 19.034
- 116.436
- 598
- 37
AminYapınca bitiyor zaten sağlığımız yerinde olsunda gerisi halledilir

Canım ya bişey sorcam. Kayınvalidenler sende ya, sana yardımları dokunuyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminYapınca bitiyor zaten sağlığımız yerinde olsunda gerisi halledilir
Daha bugün kolum ağrıyor diyordunEvet yarın detaylı bayram temizliğine başlama niyetim var bakalım![]()
Sagol sweetcimGeçmiş olsun İlknur Allah şifa versin inşallah
Maddi olarak mı sordun haftada bir pazar alışverişi yapar kb bazen dışarıdan yemek getirtirAmin
Canım ya bişey sorcam. Kayınvalidenler sende ya, sana yardımları dokunuyor mu?
Evde yardım olarak demiştim canım. Hem çocuklar hem onlar çok zor oluyordur. Bi de yardım etmiyormuş , her iş sana bakıyor yaniMaddi olarak mı sordun haftada bir pazar alışverişi yapar kb bazen dışarıdan yemek getirtir
Ev işi olarak yardım etmez kv ettiği nadirdir
Hazır kahvaltıya oturup yedikten sonra tekrar yatıp uyuyan biri yemek yapmayı bilmez ama kb yemek yapar akşam çayını genelde o demler mesela
Görümcem ve kayınlarım benden sonra evlendi 2 sene öncesine kadar böyle kalmiyirlardi o yüzden şimdi yalnızız hastayız diyorlar sırayla dolaşıyorlar çocuklarıEvde yardım olarak demiştim canım. Hem çocuklar hem onlar çok zor oluyordur. Bi de yardım etmiyormuş , her iş sana bakıyor yaniKocaman kadın nasıl yemek yapmayı bilmez anlamadım. Sen gelene kadar ne yiyip içiyorlarmış
![]()
Yani hep sende kalmıyorlar . O da iyiGörümcem ve kayınlarım benden sonra evlendi 2 sene öncesine kadar böyle kalmiyirlardi o yüzden şimdi yalnızız hastayız diyorlar sırayla dolaşıyorlar çocukları
Yok canım çoğunlukla bendeler ama sürekli de kalmiyorlarYani hep sende kalmıyorlar . O da iyi![]()
Benim kvde de bize gelince hic biseye elini sürmez yemegi bittikten sonra gider oturur. Ben isi bitiririm tezgahı silerkken gelir yardım ediyim mi derMaddi olarak mı sordun haftada bir pazar alışverişi yapar kb bazen dışarıdan yemek getirtir
Ev işi olarak yardım etmez kv ettiği nadirdir
Hazır kahvaltıya oturup yedikten sonra tekrar yatıp uyuyan biri yemek yapmayı bilmez ama kb yemek yapar akşam çayını genelde o demler mesela
geçmiş olsun canım Allah şifalar versinBuzluktw sarma var onu koyup pisiriyim
Dolaptada karnabahar onuda kızartıyım
Alakasız mı olur bilemedim ama bitsin olanlar
Eşim cocukları parka götürdüm onlar pişerken bende dolapları düzenleyim cabuk gelmezlerse tabi.
Yarın annem ufak bi ameliyat olacak dualarınıza talibim. Ne kadar risksiz kücük bi ameliyatta olsa insan tedirgin oluyo. Allah korusun
9 tepsi baklavayı kendinemi yapmışBize bayramda gelen giden olmaz
Zaten hep köye gideriz 2 bayramdır gitmiyoduk bu bayram da Ardanın okul tatiliyle 9 gün tatili var gitmek istiyoruz ama arabayı sattık nasıl olacak bakalım. Kvde 9 tepsi baklava yapmıs yapragıda sarar biz gitmeden. Bende hazırlık yok anlayacağın![]()
Sagol ablacımgeçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Yok ondan verir bi tepsi eve götürelim diye orda da yeriz. Öyle yapar baklavasını yaprağını ama mesela simdi köye gitcez ya biz bulaşıga elini sürmez. Ben giderim iki katı da temizlerim her gün. Gitmeden de bi temizleyip gitsen der her seferinde. Bize gelince ne sofra kurmaya yardım eder ne toplamaya. Gelin varken kvde iş yapmaz kafasındalar abla. Ben meteye hamile kalana kadar cok isini yaptım hem ankaradaki evini hem köydeki evini bayram temizliklerini her seferinde ben yaptım çağırırdı akşama kadar koca evi bi günde bitirirdik cam kapı dolap perde ne varsa. Yapmak zorundaymısım gibi secenek yoktu gelemem eşim yok dedi derdim o ne karısıyo derdi9 tepsi baklavayı kendinemi yapmış![]()
Amin inşallahilknurrr22 geçmiş olsun annene kolaylıkla geçsin ameliyatı