Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hoşgeldin gel fırsat buldukçaTopiğe bayıldımarada okuyorum sizi ama çok katılacak fırsatım yok..
Sivas merkez canmKayseriye mi gidiyorsun merkeze mi
hoşgeldin , biraz kendinden bahsetseneTopiğe bayıldımarada okuyorum sizi ama çok katılacak fırsatım yok..
Ayy bende yapmak istiyorum sen yap güzel olursa tarifini verEvi topladım
Halıları girgirladim
Görünen yerleri mendille sildim
Çamaşır yıkadım astım
Çorba yaptım yemek var
Şimdi niyet ettim Ramazan pidesi yapmaya insallah beceririm![]()
Atkı bere takım mı yapysnHerkese merhaba,
Mutfağımı sabah topladım, makineyi çalıştırdım.
Battaniye makineye attım.
Oğlumu yıkadım, uyuttum.
Kıyafetlerini makineye atacağım.
Duşakabin, klozet, lavabo cifledim.
Duvarlarını mopla sildim.
Yerlerini elimle sildim.
Odaları topladım.
Robotu saldım.
Akşama yemeğim var.
Şimdi oğluma seneye taksın diye atkı yapıyorum. Zaten anca seneye biter![]()
Tamam atayım canım instagram da gördüm trendyol adreslerini verdiler trendyoldan aldımYaa ne kadar güzelmiş link atsana netten aldıysan gönüll
Alerji ilaclarıda öksürügü kesiyo biliyo musun denesen mi bi acaba. Anneminde böyle gecmeyen bi öksürügü vardı hastalıkla alakasız alerji ilacı vermişti doktorBenim de ödem hiç yoktu ama doğumdan sonra çok fenaydı ayaklar davul gibiydi
Ay karışık yaaa bi peş peşe kuru öksürük oluyor arada da balgamlı oluyor
Mesajı bi kere yazsaydın da anlardık sweetTövbeeee şarjı yine bitti süpürgenin. Kesin bataryasına bişey oluyor. Şarjı salonda çoğu zaman antrede bırakırım asla bitmez baya gider. Yatak odasını süpürdüm bitti![]()
Eğer ilaçlı olursa bozuyor ama bişey yemiyorsun canım aynu devam ediyorsun iftara kadar bugün yaz deftere bi gün kaza oluyorKadın doğum doktor muayenesi orucu bozmaz değil mi![]()
Evet takım yapıcam inşallahAtkı bere takım mı yapysnkız yaparsın niye 1 sene sürsün
tabi benim gibi yarıda birakmazsan
![]()
Aa burcu hışgeldin nasılsınTopiğe bayıldımarada okuyorum sizi ama çok katılacak fırsatım yok..
Sağol canım benimmmTamam atayım canım instagram da gördüm trendyol adreslerini verdiler trendyoldan aldım
Hume Craft Pembe Gül Temalı Çiçekli Ramazan Takvimi - 30 Günlük Ramazan Takvimi Ramazan SüsleriFiyatı, Yorumları - Trendyol
Canım şimdi girdim 100 lira koymuşlar üstüne yuh yani 349 TL ye aldım ben şuan 449 olmuş![]()
Canım ben şarj dolunca çıkarıyorum sürekli şarj cihazında bırakmamak gerekiyormuşTövbeeee şarjı yine bitti süpürgenin. Kesin bataryasına bişey oluyor. Şarjı salonda çoğu zaman antrede bırakırım asla bitmez baya gider. Yatak odasını süpürdüm bitti![]()
İlaçlı nasl ? Ultrason muayenesi jel sürülerek bakıldı, inşallah bozulmamıştırEğer ilaçlı olursa bozuyor ama bişey yemiyorsun canım aynu devam ediyorsun iftara kadar bugün yaz deftere bi gün kaza oluyor