- 2 Ağustos 2013
- 36.023
- 112.390
- 798
Canım çok şey çekiyor da yapmaya çok üşeniyorum. Bayat ekmekleri dilimleyip pizza gibi yapıyoruz fırında biliyor musun bilmiyorum çok güzel oluyor ama şuan malzeme doğramak çok zor geliyor yavHadi yazın da canım çeksin bişeyler
ben çok severim bunuCanım çok şey çekiyor da yapmaya çok üşeniyorum. Bayat ekmekleri dilimleyip pizza gibi yapıyoruz fırında biliyor musun bilmiyorum çok güzel oluyor ama şuan malzeme doğramak çok zor geliyor yav
Boş zaman olunca bende tık yok sıkıntı az vakit olunca aşka geliyorumSenin bir de dersin var canım olduğu kadar
Hiç yapmadım kısmet olmadı yaa gördüm de hep deneyim diyordumCanım çok şey çekiyor da yapmaya çok üşeniyorum. Bayat ekmekleri dilimleyip pizza gibi yapıyoruz fırında biliyor musun bilmiyorum çok güzel oluyor ama şuan malzeme doğramak çok zor geliyor yav
Yap yap gerçekten çok güzel yarım ekmeği yediriyor amaHiç yapmadım kısmet olmadı yaa gördüm de hep deneyim diyordum
ev işareti ile kilit işareti olan düğmeye basılı tutup wifi sıfırladın mı ?Kızlar ya robot süpürgemi bi türlü çalıştıramıyorum çevrimdışı gözüküyor wifi bağlantı hatası diyip duruyor. YouTube dan video izledim dediği gibi yaptım yine olmadı ya fikri olan var mı. Roborock markası
Evet evet hepsini yaptım olmuyorev işareti ile kilit işareti olan düğmeye basılı tutup wifi sıfırladın mı ?
başka bilemedim napılıyo ben böyle yapıp tekrar bağlayınca düzeliyo:/Evet evet hepsini yaptım olmuyor
İki gündür uğraşıyorum ya. Biraz da wifi ye kurcalayımbaşka bilemedim napılıyo ben böyle yapıp tekrar bağlayınca düzeliyo:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?