Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay çok sıkıntı oluyor su kesintisi.
Çabuk gelir inşallah
Geldi kahvaltıya otururken hemen çamaşır makinesini çalıştırdım bir sürü çamaşır var yıkanacak
Günaydın hava -10 derece ev ısınmıyor, sabaha kadar yatak odasında ısıtıcı yakıyoruz.
Sen nerdeydin Arya. Bizim burada -8 gösteriyo
Gonulmeyvesi kar yok canım eridi ama erimeyenler var soğuktan -5 i gördük çenem dondu sabah
Bizim burada -8 gittigimiz gün -13 dereceydi ama kesinlikle buranın soguguyla oranın ki aynı degildi orda 0 derece olmasına rağmen o kadar soguktu ki rüzgarı donduruyodu

ilknurrr22 şu çoklu mesajlar içinde bana yazılanı alıntılamayı öğrenemedim bir türlü oyüzden böyle yazayım dedim.
Elazığ'daym canım

Konuşmadan istediğin cümleye basılı tutup kopyalama gibi seçince yorumla seçeneği çıkıyor arya

Eklentiler

• 1000061890.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 4
İn dı home

SAbah çıkmayacaktım ama ablam ısrar etti Ramazan öncesi kahvaltı yapalım diye halamıza gittik beraber şimdi eve geldim.

İşlere girişeceğim inş ağrı sızı el verdikçe.
Yemeğim de yok.

Bir temizlik planı yapıcam inş Ramazan öncesi daha düzenli olur Gonulmeyvesi sen de yapacaksan yapalım birlikte.

Maalesef herkes iyi niyetli olmuyor
Boşver ilk günden kendini göstermiş
Mesafeli olursun sende
İlk evlendiğim yıllarda yapılanlara çok üzülürdüm gençlik işte
Şimdi hiç takmıyorum
Aynen mesafe en iyisi. Ay bende öyle kendimi strese sokuyordum şimdi aklımda yapılanlar ama eskisi gibi de sinirimi bozmuyorum

Benimde yemeğim yok

Aynı aynı bu da öyle asla denk aileler değil kızılcık şerbeti gibi benim de kınada sadece kolları açıktı elbisemin kendi de görmüştü alırken hatta. Bi gelişi vardı üstüne şal al diye Temmuz sıcağında. Bende tabi ki almadım. Ama bana bu kadar şey yapıp bunda aşırı uçta olmaları ve ağzını açıp bişey dememeleri canımı sıkıyor. Ama diyeceğim çevreniz değişti heralde diye. Bi çevremiz var diyorlardı bana

Boşver.
Bazı insanlar böyle ne yazık ki.

Hayırlı olsun diyelim eltiliğin
diğer yazdıklarını okudum takılma boşver. İlk zamanlar olur böyle şeyler. Akışına bırak keyfini bozma

sweetgirlcandy şekerçiğim alıntılardan gördüm hayırlı uğurlu olsun
Herşeyi zamana bırak mesafeni koru çok samimi olmadan gözlemle eltinde bocalıyor olabilir
Takılmıyorum beeaaaa inşallah o da kv nin yüzünü görür iki sinsirella geçinip giderler

Ayyy olgunlaştım mı beeeen

Ahahaha buraya da yazmıştım ya mesela asla kv ye gitmiyorum etmiyorum diye. Amaaan dedim ayda yılda gidiyoruz deyip gidiyorum mesela

TAbiki üstünde çok duracak denileni yapılanı tekrar tekrar düşünüp öfkeyi diri tutacak mecalin olmuyor olgunlaşınca.

bir faydası yok çünkü yıldızın barışmasa da anne baba sonuçta muhabbet kesilmiyor

-Hayal bebişim seni yazmadım belki ağır iş yapmaman gerekiyodur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…