Geldi kahvaltıya otururken hemen çamaşır makinesini çalıştırdım bir sürü çamaşır var yıkanacakAy çok sıkıntı oluyor su kesintisi.
Çabuk gelir inşallah
Sen nerdeydin Arya. Bizim burada -8 gösteriyoGünaydınhava -10 derece ev ısınmıyor, sabaha kadar yatak odasında ısıtıcı yakıyoruz.
Bizim burada -8 gittigimiz gün -13 dereceydi ama kesinlikle buranın soguguyla oranın ki aynı degildi orda 0 derece olmasına rağmen o kadar soguktu ki rüzgarı donduruyoduGonulmeyvesi kar yok canım eridi ama erimeyenler var soğuktan -5 i gördük çenem dondu sabah
Sabah bi uyandım yollar da donmuş burdaGonulmeyvesi kar yok canım eridi ama erimeyenler var soğuktan -5 i gördük çenem dondu sabah
ilknurrr22 şu çoklu mesajlar içinde bana yazılanı alıntılamayı öğrenemedim bir türlü oyüzden böyle yazayım dedim.
Elazığ'daym canım
HAyır olsun ne güzel rüyaymışBonus Dün gece rüyamda seni gördüm
Köy gibi bir yerde yürüyüş yapıyorduk, muhabbet ede ede.
Yüzün net değildi
Baya yürüdük.
Güzeldi hea
Aynen mesafe en iyisi. Ay bende öyle kendimi strese sokuyordum şimdi aklımda yapılanlar ama eskisi gibi de sinirimi bozmuyorumMaalesef herkes iyi niyetli olmuyor
Boşver ilk günden kendini göstermiş
Mesafeli olursun sende
İlk evlendiğim yıllarda yapılanlara çok üzülürdüm gençlik işte
Şimdi hiç takmıyorum
Welqaaam olgunlukeskisi gibi de sinirimi bozmuyorum
Benimde yemeğim yokİn dı home
SAbah çıkmayacaktım ama ablam ısrar etti Ramazan öncesi kahvaltı yapalım diye halamıza gittik beraber şimdi eve geldim.
İşlere girişeceğim inş ağrı sızı el verdikçe.
Yemeğim de yok.
Bir temizlik planı yapıcam inş Ramazan öncesi daha düzenli olurGonulmeyvesi sen de yapacaksan yapalım birlikte.
Aynı aynı bu da öyle asla denk aileler değil kızılcık şerbeti gibiBiliyo musun benimde nişanda giydigime acık üstüne bisey mi alsan demişlerdi ki upuzun bisey yani bi kolları acık. Giymedim tabiki üstüne bisey. ve cok afedersiniz bizde asla ayrım yoktur alevi oluruz diye cok korkmus bunuda acık acık dedi içi rahatlamıs tanışmaya geldigi gün demisti. Simdi kaynımın sevgilisi var daha sevgili kızda o kadar açık giyiniyor ki sana anlatamam resimlerini gördü hic bisey demedi. Bide hemen gelin olarak görüyo iste su evde otururlar böyle yaparız söyle yaparız dur bismillah 22 yasındalar daha biz erken evlendikte sanmıyorum onların erken evlenecegini. Bide esime sacmasapan seylere kızarlar laf söylerler kaynıma hic laf söylemezler yaptıgı seylerde laf söylenecek seylerde neyse
Ayyy olgunlaştım mı beeeenWelqaaam olgunluk
Boşver.
Bazı insanlar böyle ne yazık ki.
Hayırlı olsun diyelim eltiliğin
diğer yazdıklarını okudum takılma boşver. İlk zamanlar olur böyle şeyler. Akışına bırak keyfini bozma
Takılmıyorum beeaaaa inşallah o da kv nin yüzünü görür iki sinsirella geçinip giderlersweetgirlcandy şekerçiğim alıntılardan gördüm hayırlı uğurlu olsun
Herşeyi zamana bırak mesafeni koru çok samimi olmadan gözlemle eltinde bocalıyor olabilir
Ayyy olgunlaştım mı beeeen
Ahahaha buraya da yazmıştım ya mesela asla kv ye gitmiyorum etmiyorum diye. Amaaan dedim ayda yılda gidiyoruz deyip gidiyorum mesela
Aklıma gelenleri etiketledim kızlar unuttuğum vardır mutlaka Ramazan temizliğini bugünden itibaren birlikte yapalım mı?
Herkesin işi gücü ayrı ama bi dip köşe hepimiz yaparız.
Kendi listemizi yapalım yaptıkça tik atarız 5 günümüz var ne yaparsak artık
sweetgirlcandy
HeySero
Pinhan
penyez83
Aktif Lora
Gonulmeyvesi
Efser
MssPARE
ilknurrr22
A R Y A
Cookiee
aysen-
S selin18
papatyamm
Yok bonus toparladım çok şükür bende katılırım-Hayal bebişim seni yazmadım belki ağır iş yapmaman gerekiyodur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?