• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Arapası çorbası yaptım bol acılı limonlu belki iyi gelir şu hastalığa
Karnıbahar kizartacam
Salata yoğurt
Benimde aklımda karnabahar kızartması var ama kokusundan dolayı istemedim🙄
Arabaşı çorbası iyi gelir canım bogazına bende cocuklara yapmıstım hafta sonu

Akşama ne yemek yapıyorsunuz kızlar
Dünden az yeşil fasülye ve pilav var. Yanına da tavuk sote yapacağım.
Bugün dinleneceğim, birşey yapmayacağım dedikten sonra limonlu pastamın ortama girişi 😂 bu sefer fırının başında bekledim.

Eklentiler

• 1000067747.jpg
    1000067747.jpg
    149,4 KB · Görüntüleme: 31
Bugün dinleneceğim, birşey yapmayacağım dedikten sonra limonlu pastamın ortama girişi 😂 bu sefer fırının başında bekledim.
Eline saglık cok güzel gözüküyo aklıma gelmisken bende tereyag cıkarıyım buzluktan. Arda ıslak kurabiye istiyodu kac gündür😂
Peki benim O kadar havalı havalı kahve fotoğraf atıp haydi işlerin başına diyip uyuyan Egenin yanında oturmama kaç puan 😄
Oda bi ihtiyac bosver bugunde öyle olsun😂bende ev süpürecektim baktım saat gec olmus yemegi yedikten sonra nasıl olsa süpürcem diyip bıraktım

Ayy eline sağlık canım ☺️ aynı kalıptan benim de var. Limonlu güzel oluyor mu ben de yapayım yarın ?

Çok güzel görünüyor eline sağlık 😍 kızının da doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu seneler görsün 🤗🥰😘

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi HeySero HeySero doğum günü kutlu olsun yavruların nice mutlu sağlıklı senelere inşallah 😍❤️

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi HeySero HeySero Yavrularınızın doğum günü kutlu olsun sağlıcakla nice güzel yaşlar yaşasınlar 🥰

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi dogum günü kutlu olsun yavrunun nice senelere ♥️
HeySero HeySero beroşumun dogum günü kutlu olsun nice güzel yaşlara ♥️

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
HeySero HeySero yavruların doğum günleri kutlu olsun Allahım size bağışlasın hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah 🤲🏻🥰

Harika olmuş eline sağlık ☺️

HeySero HeySero Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi kuzuların doğum günü kutlu olsun kızlar 🎉 sağlıklı uzun hayırlı ömürleri olsun 🎂

Sağolun beybiler. Şoook yoruldum ama akşama da kp gelecek kızıma aldığını hediyeyi kurmak için yatış yok yani. Ama yemek yapmıcan pasta yicekler
Bi 11 i göreydik de yataydık

Back