- 30 Ocak 2015
- 18.544
- 19.295
- 498
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arapası çorbası yaptım bol acılı limonlu belki iyi gelir şu hastalığaAkşama ne yemek yapıyorsunuz kızlar
Benimde aklımda karnabahar kızartması var ama kokusundan dolayı istemedimArapası çorbası yaptım bol acılı limonlu belki iyi gelir şu hastalığa
Karnıbahar kizartacam
Salata yoğurt
Dünden az yeşil fasülye ve pilav var. Yanına da tavuk sote yapacağım.Akşama ne yemek yapıyorsunuz kızlar
Eline saglık cok güzel gözüküyo aklıma gelmisken bende tereyag cıkarıyım buzluktan. Arda ıslak kurabiye istiyodu kac gündürDünden az yeşil fasülye ve pilav var. Yanına da tavuk sote yapacağım.
Bugün dinleneceğim, birşey yapmayacağım dedikten sonra limonlu pastamın ortama girişibu sefer fırının başında bekledim.
Oda bi ihtiyac bosver bugunde öyle olsunPeki benim O kadar havalı havalı kahve fotoğraf atıp haydi işlerin başına diyip uyuyan Egenin yanında oturmama kaç puan![]()
Aslında geldi ama geri uyuyacağım için diyemedimEşlik edim falan hiç mi gelmedi lan içinden
Tarif pilizzBir de soğanlı acılı ekmek yapasım var
Ayy eline sağlık canımDünden az yeşil fasülye ve pilav var. Yanına da tavuk sote yapacağım.
Bugün dinleneceğim, birşey yapmayacağım dedikten sonra limonlu pastamın ortama girişibu sefer fırının başında bekledim.
Harika olmuş eline sağlık
Kayınvalidemde yemiştim baya güzeldi, ben de ilk defa yaptımAyy eline sağlık canımaynı kalıptan benim de var. Limonlu güzel oluyor mu ben de yapayım yarın ?
Çok güzel görünüyor eline sağlıkkızının da doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu seneler görsün
![]()
Gonulmeyvesi dogum günü kutlu olsun yavrunun nice senelere
HeySero beroşumun dogum günü kutlu olsun nice güzel yaşlara
![]()
Gonulmeyvesi
HeySero yavruların doğum günleri kutlu olsun Allahım size bağışlasın hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah
Harika olmuş eline sağlık![]()
Kp gelene kadar dinlen sero hamilesin zorlama kendini fazlaSağolun beybiler. Şoook yoruldum ama akşama da kp gelecek kızıma aldığını hediyeyi kurmak için yatış yok yani. Ama yemek yapmıcan pasta yicekler
Bi 11 i göreydik de yataydık