ellerine sağlık çok güzel olmuş sero
Ay aşırı güzel olmuş ellerine sağlık
Bi bu bide tahinli bayılıyorumEvet ne mübarek bir şey ya
Artık her şeyi böyle yazıyomusumOlmuş olmuş
Eline saglık kankam gayet güzel gözüküyo
Nerden aklına geliyo ya bunlar hahaha. Esimde sürekli bi laftan bi video örneği veriyo. Bide nasıl duymadın ya hic mi görmedin diyoArkadaşlar şu an gar yağıyor yağmaya başladı beklenen gar yaşığı avrupa yakasına giriş yaptı
Çok güzel olmuş, ellerine sağlık
Çok güzel olmuş sero valla ne amatörü kız ellerine sağlık
Amatör falan değil yaa çok güzel olmuş
hiç amatörce durmuyor bence yav ellerine sağlık
Çok güzel olmuş eline sağlık
ellerine sağlık çok güzel olmuş sero
Ay aşırı güzel olmuş ellerine sağlık
Bi bu bide tahinli bayılıyorum
Artık her şeyi böyle yazıyomusum
Eline saglık kankam gayet güzel gözüküyo
Nerden aklına geliyo ya bunlar hahaha. Esimde sürekli bi laftan bi video örneği veriyo. Bide nasıl duymadın ya hic mi görmedin diyo
Hepinize tenkyuuu kızlarÇok güzel olmuş, ellerine sağlık
Sabah ardaya krep yaptım okula gönderdim
Evi havalandırdım
Yatakları topladım
Makineye camasır attım
Kahvaltı hazırladım yedik cay iciyorum suan
Çamaşırları bitiriyim bugun
Valizi yarın hazırlarım heralde zaten 3 gün gidecegiz.
Karnıma agrılar giriyo böyle hep kafamda kötü kötü düsünceler rahatca git gelsene iste ya ne kuruyosun kafanda. Dün yatarken bir sürü senaryo canlandırdım yine kafamda agladım yattım.
Gece iğrenç bir migren krizini atlattım ilaçsız. O konuda kendimi tebrik ettim ama şu an sarhoş gibiyim şu ataklar çok yoruyor insanı.
Neyse bir abdest alıp kendime geleyim önce Yemekleri halledip bi kaç iş yapayım uyuyorken.
Öyle diyip sakinleştiriyorum kendimi en son. Ama sürekli dönüp duruyo aklımda saçma sapan düsünceler.EVham yapma ilknur oku hıfzet çocuklarını Allaha emanetler. Sen varken de Allaha emanet zaten biz değil o koruyor bunu düşün
Ben hacamat olsam iyi gelirmi ki hastalığıma bonushacamat olmadın dilimde şagi halı bitti
Arka sayfaları okumadım bata biriktiÖyle diyip sakinleştiriyorum kendimi en son. Ama sürekli dönüp duruyo aklımda saçma sapan düsünceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?