Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar bu sabah 11 gibi farkettim ki altın küpemin teki yok, dün gece fotoğraf çekmiştim ikiside kulağımdaydı. Muhtemelen evde düştü, her yeri aradım yok. Çok üzüldüm eşimin hediyesiydi.

Benim de yaprak sarasım var ama eşim soğan kokusundan hoşlanmıyor. O yokken yapıcam çünkü sırf yaprak sarması için soğan aldım

Dondurucu için çok şey yapmak istiyorum ama 3 çekmeceli benimki daha Ramazan için kete yapıcam inşAllah . O yüzden çok dolmaması lazım.

Kızlar bu sabah 11 gibi farkettim ki altın küpemin teki yok, dün gece fotoğraf çekmiştim ikiside kulağımdaydı. Muhtemelen evde düştü, her yeri aradım yok. Çok üzüldüm eşimin hediyesiydi.
Üzüldüm canım ya inşAllah bulursun bebişin eşyalarının içine de baktın mı?

@
Efser kötü mü oldun iyice yavruş gelmedin börek yapacaktık şimdi aklıma geldi
Yok yapamadıım kuzum badeçiklerim şiş ne börek ne yufka herşey bir yede kaldı sanırım efeksyon var kemiklerim çok ağrıyor geçen sefer belimdi şimdi kalca kemiklerim hayırla sağlıkla yaza çıkalım ramazan önü orucuma zeval gelmesin bari ibatemimi düzügün yapayım diye dua ediyorum

Allahım Şafii ismiyle şifalar versin efserim

Allahım Şafii ismiyle şifalar versin efserim
Allah razı olsun canım dualarınıza talibim
Herşey bir kenara orucu tutmak kolay olsun
Ona üzülüyorum bu sene teraviye bol bol gidecem demiştim ayağımı çıkarsam hasta oluyorum
Rabbim nasip etsin inşallah

Dondurucu için çok şey yapmak istiyorum ama 3 çekmeceli benimki daha Ramazan için kete yapıcam inşAllah . O yüzden çok dolmaması lazım.
Çok şey yapmaya da gerek yok limonsuzum ne olursa yeter ki kolaylık olsun çalışanlara çok misafiri olanlara daha iyi oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…