- 13 Ağustos 2020
- 15.092
- 85.075
- 548
- 32
küçük saksılardakiler mi onları bi arkadaş vermişti yazın , büyük yeşil saksıdaki lilyum soğanı diye alıp dikmiştim tomurcuklandı bakalım kedi rahat bırakırsa açar inşallahYeşil yuvarlak gibi olan peperomia türü değil mi zümrüt dalgası da diyorlar omu abla?
Bi de soğan dediğin saksıda tomurcuk mu var?
Tabi canımTaş atıp kolun mu yoruluyor siviit
resim atsaydın ya birazda biz mest olalımKar mest etti beni bu nasıl bir güzellik
Allah hayırlara çıkarsın canımKarışık bi rüya gördüm. Sanki gerçekten ağlamışım gibi boğazımda sızıyla uyandım. Kendime gelemedim aklım rüyamda
korktuğun bi rüyaysa kimseye anlatma canım , çeşmeyi aç akan suya anlatKarışık bi rüya gördüm. Sanki gerçekten ağlamışım gibi boğazımda sızıyla uyandım. Kendime gelemedim aklım rüyamda
Hayır olsun limonsuz. Bazen bende öyle oluyorum günlerce etkisinden çıkamıyorumKarışık bi rüya gördüm. Sanki gerçekten ağlamışım gibi boğazımda sızıyla uyandım. Kendime gelemedim aklım rüyamda
Eşim için canım yine bi şehir dışına çıkıp gelecek inşallahÇanta ne için gönül
Allah hayırlara çıkarsın canım
Aklın kalmasın suya anlat, aksın gitsin
Düşünüp durup da modunu düşürme
korktuğun bi rüyaysa kimseye anlatma canım , çeşmeyi aç akan suya anlat
birde rüya görürken korkarak uyanırsan sol tarafına 3 defa tü tü deyip Allah ım gördüğüm rüyanın gazabından sana sığınıyorum demek gerekirmiş ben yapıyorum
çünkü çok güzel bi rüyada olsa korktuğumuz bi rüyada olsa ilk kime anlatırsak o neye yorarsa ona çıkarmış o yüzden hiç kimseye anlatmamak en doğrusu rüyalar insanların sırlarıymış
mustafa kaya nı çok güzel kitapları var tavsiye ederim
Korkmadım . Aslında çok mutluydum ama sonra çok ağladım. Eşime anlatayım .Hayır olsun limonsuz. Bazen bende öyle oluyorum günlerce etkisinden çıkamıyorum
Anladım başkanSsero fiziken açılamayacağına göre camlar maddeye etki ettiğimiz her anı yazarız
SMB (son madde bükücü)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?