- 30 Ocak 2015
- 18.436
- 18.540
- 498
- 29
Hic bi fikrim yok bi kerede bal sürmüstüm gögsüneAnaaa ne alaka ki
Ben bide ayak tabanına vicks sürdüm yattım o da iyi gelir gibi olmuştu. Ay eskiden göğüse vicks sürüp gazete koyarlardı aklıma geldi
Sütü hastalık döneminde önermiyorlar evet süt ve süt ürünlerini hatta balgamı arttıryomus daha cok öksürüge sebep oluyomus ama bu hatmi cicegi sütle yapınca fayda etmisti aktardaki kadın öyle demis. Hastayken icirmiyodum özellikle sütSaraçoğlu da suyla diyor süt öksürüğe iyi gelmezmiş
HAlam derdi öksürünce babannem karabiberli süt yaparmış sırtlarına gazete koyarmış geçermiş
Aa beb yemegin icinde et kıyma yemem et giren yemek kesinlikle yemegin tadını bozuyo özellikle kuru fasulye. Ama kebap yerim pide yerim iskender yerim onlara okeyVegan değilim sanırımama et ürünleri az az miktarda yiyorum
Bi kagıt parçası ya ne zararı olcakYani bi zararı var mı bilmiyorum ama işe yarıyor cidden
Keşke bende bakim yapabilsem. İçim çok kötü bu konuda. Resmen çiçek katiliyim. Bir bonsai kaldı ölecekti mutfağa aldım da kendine geldi.Bunlarda, mutfak balkonumdaki çiçeklerim, bu lilyum un soğanını geçen sene nisan gibi ekmiştim şimdi açıcak sanki açık balkondaydı üşümesin diye kapalıya aldım, bizim kedi yapraklarını biraz dişlemiş, çok sinir ediyo beni salondaki çiçeğimede geçende yapmış
Salonun kapısını kapatıyorum artık orası ona yasak
Ya annem direk kaşığa döküp içiyodu. Öyle yapamam da bal şerbetine katıyorum.bende sık sık faranjit oluyorum, nasıl içiyosun bonusum sade sirkemi
Yeşil yuvarlak gibi olan peperomia türü değil mi zümrüt dalgası da diyorlar omu abla?Bunlarda, mutfak balkonumdaki çiçeklerim, bu lilyum un soğanını geçen sene nisan gibi ekmiştim şimdi açıcak sanki açık balkondaydı üşümesin diye kapalıya aldım, bizim kedi yapraklarını biraz dişlemiş, çok sinir ediyo beni salondaki çiçeğimede geçende yapmış
Salonun kapısını kapatıyorum artık orası ona yasak
Onlarda gelir yanına sokulur boşver yat kızArkadaşlarım gelecek ben hala yataktayım
Doğru dedin bak. Ne biliyim gazete tene temas edince zararı Olur mu dedim ama ilaçlar kadar olmaz heraldeYok ya ne zararı olsun sanki ilaçların yok mu geleneksel her şeye okeyim artık
Tam cam önü kahve kitap zamanııKar mest etti beni bu nasıl bir güzellik
Yatak odasını havalandırdım
Yatağımızı topladım
Yatak odasını süpürdüm, sildim, toz aldım
Küçük banyonun klozet ve lavabosunu temizledim
Küçük banyoyu süpürdüm, sildim, banyo dolabını sildim
Ahsene kahvaltı hazırladım, yediriyorum
Yalnız havalandırma işlemini yelpaze ile yapmıyorsan böyle madde madde yazıp listeyi uzatman etik değil1 saat görüntülü telefon konuşması yaptım
Mutfağı havalandırdım
Elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
1 posta çamaşır attım
Mutfağı süpürdüm, sildim
Antreyi süpürdüm, sildim
Çocuk odasını havalandırdım
Çocuk odasını süpürdüm, sildim
Büyük banyonun lavabosunu ve klozetini yıkadım
Büyük banyoyu süpürdüm, sildim, banyo dolabını sildim
Oturma odasını havalandırdım
Oturma odasını süpürdüm, sildim, toz aldım
Kendi kendine açılıp kapanmıyor heralde kapı pencereYalnız havalandırma işlemini yelpaze ile yapmıyorsan böyle madde madde yazıp listeyi uzatman etik değil
Taş atıp kolun mu yoruluyor siviitKendi kendine açılıp kapanmıyor heralde kapı pencere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?