Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anaaa ne alaka ki

Ben bide ayak tabanına vicks sürdüm yattım o da iyi gelir gibi olmuştu. Ay eskiden göğüse vicks sürüp gazete koyarlardı aklıma geldi
Hic bi fikrim yok bi kerede bal sürmüstüm gögsüne
Saraçoğlu da suyla diyor süt öksürüğe iyi gelmezmiş

HAlam derdi öksürünce babannem karabiberli süt yaparmış sırtlarına gazete koyarmış geçermiş
Sütü hastalık döneminde önermiyorlar evet süt ve süt ürünlerini hatta balgamı arttıryomus daha cok öksürüge sebep oluyomus ama bu hatmi cicegi sütle yapınca fayda etmisti aktardaki kadın öyle demis. Hastayken icirmiyodum özellikle süt
Vegan değilim sanırım ama et ürünleri az az miktarda yiyorum
Aa beb yemegin icinde et kıyma yemem et giren yemek kesinlikle yemegin tadını bozuyo özellikle kuru fasulye. Ama kebap yerim pide yerim iskender yerim onlara okey
Yani bi zararı var mı bilmiyorum ama işe yarıyor cidden
Bi kagıt parçası ya ne zararı olcak

Bunlarda, mutfak balkonumdaki çiçeklerim, bu lilyum un soğanını geçen sene nisan gibi ekmiştim şimdi açıcak sanki açık balkondaydı üşümesin diye kapalıya aldım, bizim kedi yapraklarını biraz dişlemiş, çok sinir ediyo beni salondaki çiçeğimede geçende yapmış
Salonun kapısını kapatıyorum artık orası ona yasak

Eklentiler

• 1000106324.jpg
    163,5 KB · Görüntüleme: 23
Keşke bende bakim yapabilsem. İçim çok kötü bu konuda. Resmen çiçek katiliyim. Bir bonsai kaldı ölecekti mutfağa aldım da kendine geldi.

Yeşil yuvarlak gibi olan peperomia türü değil mi zümrüt dalgası da diyorlar omu abla?

Bi de soğan dediğin saksıda tomurcuk mu var?

1 saat görüntülü telefon konuşması yaptım
Mutfağı havalandırdım
Elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
1 posta çamaşır attım
Mutfağı süpürdüm, sildim
Antreyi süpürdüm, sildim
Çocuk odasını havalandırdım
Çocuk odasını süpürdüm, sildim
Büyük banyonun lavabosunu ve klozetini yıkadım
Büyük banyoyu süpürdüm, sildim, banyo dolabını sildim
Oturma odasını havalandırdım
Oturma odasını süpürdüm, sildim, toz aldım

Yalnız havalandırma işlemini yelpaze ile yapmıyorsan böyle madde madde yazıp listeyi uzatman etik değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…