- 28 Ekim 2022
- 7.158
- 18.543
- 178
- 28
Çiçeğimmm tez vakitte Rabbim kalıcı izsiz şifalar versin duamdasınızEki Görüntüle 3542012
@Pinhan sende ikiz doğum yapmıştın.
Hep korkmuştum.ikizlerimi taşıyabilecek miyim diye.korktuğum başıma geldi.iyileşme çok hızlı olsun nolur duanızı istiyorum
Tek olsam neyse ama bana ihtiyacı olan iki bebeğim var Rabbim sen şifa ver
Efser upuuuzunnn telefondaydım çay aldım 1 e kadar oturim dedim ütüyü gördümütü tezganı kurdum gelen varsa bir seyans yapalım
Eki Görüntüle 3542012
Hep korkmuştum.ikizlerimi taşıyabilecek miyim diye.korktuğum başıma geldi.iyileşme çok hızlı olsun nolur duanızı istiyorum
canım benim çok geçmiş olsun , bazen böyle durumlar olabiliyo bizim bi komşumda olmuştuEki Görüntüle 3542012
Yaprakları tek tek ayırıp hasliyorumNasıl ayırıyon sen pare? Kimisi haşlayıp ayırıyor
Ah ben bunu böyle çiğden yemeyi de çok seviyorumYaprakları tek tek ayırıp hasliyorum
Sonra yaprakları sarılacak şekilde kesiyorum
Sarıyorum Bonusum
Hadi gelin saralim
Eki Görüntüle 3542055 Eki Görüntüle 3542056
Afiyetler olsun benimde lahanam var ama saracak kimsem yok bende üşeniyorum gelin banada saralımYaprakları tek tek ayırıp hasliyorum
Sarıyorum Bonusum
Hadi gelin saralim
ben sarma sarmayıda yemeyide severim geliyorumYaprakları tek tek ayırıp hasliyorum
Sarıyorum Bonusum
Hadi gelin saralim
Sağolasın canım benim inşallahGeçmiş olsun canım inşallah geçersin sınavdan
İnşallah tamam üşenmezsemFoto bekleriz
Evet kim yese bayılıyor bunu ben artık hep bundan yapıyorumBunu benim ablamda yapıyordu çok güzel oluyor bir yufkada bununiçin alayım
Onu kabull etmem benİnşallah tamam üşenmezsemama ben lavaş yapamıyorum mecbur market lavaşına talim
Tinnoşum Rabbim şifa versin inşallah. Bende de yürüyememe oldu ama geçmişti hemen doğumdan sonra. Kendini neden yetersiz hissediyorsun yahuu düşünme öylee. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah. Yanında birileri olması ne büyük nimet birlikte halledersiniz. Geçici bir şeymiş kendini üzme canımın içiEki Görüntüle 3542012
Bereketli olsun paremm kolay gelsin yiyenlere şifa olsun. Sarmayı pek becerememYaprakları tek tek ayırıp hasliyorum
Sarıyorum Bonusum
Hadi gelin saralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?