Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eki Görüntüle 3542012
@Pinhan sende ikiz doğum yapmıştın.
Hep korkmuştum.ikizlerimi taşıyabilecek miyim diye.korktuğum başıma geldi.iyileşme çok hızlı olsun nolur duanızı istiyorum
Tek olsam neyse ama bana ihtiyacı olan iki bebeğim var Rabbim sen şifa ver😢
Çiçeğimmm tez vakitte Rabbim kalıcı izsiz şifalar versin duamdasınız 🤲🏻:anne: ❤️ :emir_bebek::emir_bebek: çok geçmiş olsun

Eki Görüntüle 3542012
Hep korkmuştum.ikizlerimi taşıyabilecek miyim diye.korktuğum başıma geldi.iyileşme çok hızlı olsun nolur duanızı istiyorum
canım benim çok geçmiş olsun , bazen böyle durumlar olabiliyo bizim bi komşumda olmuştu
onunda aynısımıydı bilemiyorum ama oda belli bi zaman yürüyemedi ama düzeldi , bunlar geçici durumlar
bak ne güzel kız kardeşin var eşin var hep birlikte atlatıcaksınız bu günleri aile olmak demek her zaman yanına olmak demektir, Allah tez vakitte kalıcı şifalar versin kuzum dualarımdasın tabiki ederim her zaman
sen canını sıkma gerekirse bide yardımcı tutarsınız sen iyileşene kadar her şeyin kolayı bulunur

Nasıl ayırıyon sen pare? Kimisi haşlayıp ayırıyor
Yaprakları tek tek ayırıp hasliyorum
Sonra yaprakları sarılacak şekilde kesiyorum
Sarıyorum Bonusum

Hadi gelin saralim👍👍🥰😇

20250210_122657.jpg
20250210_122718.jpg

Eki Görüntüle 3542012
Tinnoşum Rabbim şifa versin inşallah. Bende de yürüyememe oldu ama geçmişti hemen doğumdan sonra. Kendini neden yetersiz hissediyorsun yahuu düşünme öylee. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah. Yanında birileri olması ne büyük nimet birlikte halledersiniz. Geçici bir şeymiş kendini üzme canımın içi

Back