- 2 Ağustos 2013
- 35.783
- 110.653
- 798
Sen etme ben yiycemOnu kabull etmem ben![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen etme ben yiycemOnu kabull etmem ben![]()
Her lahanadan sarma olmaz, bazı lahanaların cinsi öyle oluyo ondan anca turşu yada kapuska olur, alırken bak yumuşak lahanamı ona göre alırsınBenimde lahana var sarılacak ama çok sert bi defa sardım birazı kaldı ama sert zor sarılıyor![]()
Canım çok geçmiş olsun üzme canını geçecek Allahin izniyle Rabbim acil şifalar versin inşallahEki Görüntüle 3542012
Pinhan sende ikiz doğum yapmıştın.
Hep korkmuştum.ikizlerimi taşıyabilecek miyim diye.korktuğum başıma geldi.iyileşme çok hızlı olsun nolur duanızı istiyorum
Tek olsam neyse ama bana ihtiyacı olan iki bebeğim var Rabbim sen şifa ver![]()
Eşim almış abla pek anlamıyorHer lahanadan sarma olmaz, bazı lahanaların cinsi öyle oluyo ondan anca turşu yada kapuska olur, alırken bak yumuşak lahanamı ona göre alırsın![]()
Ben de yazayımKızlar aslında son Ramazana 15 gün kala anlaşalım hergüne bir şey yapıp atalım buzluğa hepimiz bir gün öncesinden yapaçağımız neyse malzemeleri alalım ertesi akşam yapalım (çalışanlar bebekli arkadaşlarımızda var )
Nerelerdesin nane ne yapysnBen de yazayım
Mini pide (çiğ koyup cıkarıp pişiriyorum )
Köfte çeşitleri ( aslında buzlugum da var 3 çeşit)
Mantı (var)hingel yaparım
Börek yapmayı düşünüyorum bir kaç çeşit
Sizlerin mesajları da okuyup eklerim üzerine yapacaklarımı
Biraz yoğun geçti son zamanlar o sebeple yoktumNerelerdesin nane ne yapysn![]()
Kuzum yarın akşama niyet ettim yufkanı içini hazır et birlikte yaparız tabi musaitsenBen de yazayım
Mini pide (çiğ koyup cıkarıp pişiriyorum )
Köfte çeşitleri ( aslında buzlugum da var 3 çeşit)
Mantı (var)hingel yaparım
Börek yapmayı düşünüyorum bir kaç çeşit
Sizlerin mesajları da okuyup eklerim üzerine yapacaklarımı
Nasılsın herşey yolunda mıBiraz yoğun geçti son zamanlar o sebeple yoktum
Ah güzelcim yaa.Eki Görüntüle 3542012
Hep korkmuştum.ikizlerimi taşıyabilecek miyim diye.korktuğum başıma geldi.iyileşme çok hızlı olsun nolur duanızı istiyorum
Kankam canım neler yemek istiyoda iste sen benim yerime yeÇekemiyon demi
Olsun ziyan olmamışBen dün kahvaltı hazırladım kek yaptım yemek yaptım gün bitti
Önceki gün yoğurt mayalamistim onu kurtarmaya çalıştım peynire dönüştü nasıl becerdim bilmiyorum yani peynir yapmaya çalışsam olmaz
Süzdüm tülbentle suyunu da ayırdım buzluğa attım
Ohoo noluyo yaOoo akşama bende yağlama yapayım![]()
Bi burda yagmadı heralde karGünaydınbu sene kar durmak bilmiyor resmen.
Ben yaptırdım 2 3 hafta cok güzeldi banyodan cıkınca sonra eski haline döndü. Bana yaptırdıktan sonra 2 gün boyunca bozulan yerleri düzlestir demistiİki üç gündür biraz karışık hissettim, bazı belirtiler görünce ve silik çizgi çıkınca hamileyim sandım. Hiç ama hiç beklemediğim ve hazır olmadığım bir durum, oyüzden baya endişelendim.
Dün olmadığımı kesinleştirince daha önceden randevu aldığım merkeze gidip saçıma keratin düzleştirme yaptırdım. Saçlarım sürekli topuz şeklindeydi, umarım kullanışlı olur. Düz saça hasret kalmıştım resmenbu sabah uyandım uçları bozulmuş, normal mi acaba? Daha önce yaptıran var mı? İki gün yıkamayıp çarşamba günü tekrar düzleştirme işlemi yapılacakmış.
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin tez zamanda. Yanında destek olan birileri var yetersiz hissetmeEki Görüntüle 3542012
Nerelerdesin nanecim nasılsın iyisin ya?Biraz yoğun geçti son zamanlar o sebeple yoktum
Çok hızlısın pare
Ben yaptırdım 2 3 hafta cok güzeldi banyodan cıkınca sonra eski haline döndü. Bana yaptırdıktan sonra 2 gün boyunca bozulan yerleri düzlestir demisti
Yaprakları tek tek ayırıp hasliyorum
Sonra yaprakları sarılacak şekilde kesiyorum
Sarıyorum Bonusum
Hadi gelin saralim
Eki Görüntüle 3542055 Eki Görüntüle 3542056