- 13 Ağustos 2024
- 1.885
- 3.960
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyiz paremm sen nasılsınKizlar nasılsınız herkes iyimi
⚘
Bugün full yarış yaptım
Iki kez çamaşır makinesi çalıştırdım
Hava baya soğuk
Kar atıştırıyor
Mutfak toplu
Çay yapıp içecem birazdan![]()
Sabah günaydın yazıp cikayim dedim baktım 578 kişi var foto çekecektim tel çaldı konuş konuş kuzenle bitmedi ne Gunaydin kaldı ne fotoİyiyiz paremm sen nasılsın
Burası iki gündür ziyaretçiler ile dolup taşıyor 420 kişi var...
Benim ki gibi tr de iki üç kişide olan bir isim sahibi değilsen birşey olmazİsim şeyini kapatsak mı acaba ifşa olmayalım sonra![]()
![]()
Evet yaa benim fırın mahvoldu bişey sıkıp silemiyorum da bozulacak diye. Bitkisel yağ çözücü almıştım geçen linkledim ya onla yaptım airfryer i çok iyi olduBende en son kpss de sallamıstım keske sallamasaydım ahhaha
Ohoo kankam sen coktan oldunairfry a gelene kadar
Ben sırf arda icin aldım buzluga börek atıyorum beslenmesi icin sabahtan pişiriyorum 5 tane börek icin koca fırın calısıyo. Gecen eşim sucuk ekmek istedi gece 12de evde kokacak aldım airfryı balkona koydum icine kagıtlarından koydum pisirdim sucugu orda ev kokmadıher seyi yapıyorum valla
Üst ızgarası biraz zor ama onuda her seferinde sleppylerle siliyorum ben abla. Hazneside zaten komple cıkıyo yıkanıyo
Aslında o fırında da acık benim ya fırınınki daha zor temizleniyo bunu sleppy mendille dolandırıyorum iyi oluyo
Anam bu burunlarda acayip akma desen akar aksın desen akmazBurnum akamıyor şuan ben aktırıyom sweet tıkalı![]()
Ben çamaşırımı katladım. Ütümde yok öhüm öhümmmYok mu akşamdan çamaşırını ütüsünü halledecek olan![]()
Yatağa kendini yukarıdan atmalık bir olayBarbunya haşlamıştım yarın yemeğe diye. Dedim madem haşladım pişiriyim hazır dursun. Bugün den pilavda kaldı.
Yarına yemeğim de hazır değmen keyfime![]()
Yavaş at loraYatağa kendini yukarıdan atmalık bir olay![]()
Dün yıkanan çamaşırlarım var onları katlıycam birazdanYok mu akşamdan çamaşırını ütüsünü halledecek olan![]()
Akşamın nasıl olduğu anlaşılmıyor dimiYine bi akşamı ettim.
Oğlumla.
![]()