Düzenli Evimiz & Hayatımız

✅ kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
✅ herşeye bi bez gezdirdim
✅ ocağı, lavaboyu ve tezgahı kremledim
✅ evi havalandırdım
✅ yatağı topladım
✅ kuruyan çamaşırları katlayıp yerleştirdim
✅ ev toplu, mutfak toplu

:kahve: çayım bitsin namaz kılıp manevi saat yapıcam

Hayrına bizim evede dagıtırsan 😂

Halıyı yıkamaya gönderecek heralde ondan rahat😂

Bende sabahtan aksama kadar saglıklı besleniyorum aksam olunca çocuklar uyuyor benim abur cubur partisi başlıyo😂 neyse 4 gündür yemiyorum yememek icin diş yaptırın yemenin önüne gecemiyosanız 😂 araya bide ben reklam veriyim
Hemen efenim şifa olsun 😂

1000061974.jpg

Selamlar canikolarım dün gece erkenden uyudum 11 buçukta 🤭 sabahta güvenlik sınavı vardı ona gittim. Annem hastaydı oraya geldim kahvaltı yaptık oturuyorum. Fena soğuk var 2 3 kar serpiyor devamı yok
Geçmiş olsun canım . Sınavın nasıl geçti?

Selamlar canikolarım dün gece erkenden uyudum 11 buçukta 🤭 sabahta güvenlik sınavı vardı ona gittim. Annem hastaydı oraya geldim kahvaltı yaptık oturuyorum. Fena soğuk var 2 3 kar serpiyor devamı yok
Annene geçmiş olsun swetimm sınavın nasıl geçti

Selam kızlarrr❤️
Kahvaltıya kayınvalideme gittik yeni geldik Ortalık toparlayıp yemek yapıcam.Ama ne yemek yapıcam
İşte onu bilmiyorum
Bende düşünüyorum :KK64:
Dünden patatesli tavuk yemeği var
Yanına birşeyler yaparım mutfağa girince

Geçmiş olsun kuzum annene. Sende inşallah Geçersin sınavdan:)

Makinaya çamaşır atmıştım gitmeden tam içeri girince öttü beni beklemiş resmen 😃
Kurutmaya attım.

Akşamda tavuk kanat yapcam. Airfryda.
Yeni aldım airfryi. Ben almam diyordum aman ne gerek diyordum kapitalizm in kölesi oldum çıktımm 🤣 ama kanatta çok güzel oluyormuş harbi.

Makinaya çamaşır atmıştım gitmeden tam içeri girince öttü beni beklemiş resmen 😃
Kurutmaya attım.

Akşamda tavuk kanat yapcam. Airfryda.
Yeni aldım airfryi. Ben almam diyordum aman ne gerek diyordum kapitalizm in kölesi oldum çıktımm 🤣 ama kanatta çok güzel oluyormuş harbi.
Ben direniyorum hala aimadım
Bakalım ne zamana kadar 🤣🤣

Back