• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eklem ağrısı öksürük halsizlik fena yaptı tuaf burun akıntısı yok göğsümün ortasında bir yumruk var nefesim taraltıyor serüm ilaçlardan ateşim yok çok şükür bizde ailele hekiminde antibiyotik verdi
Efserim geçmiş olsun canım.benim fena salgın varmış
Bol bol.sicak bir şeyler iç meyveler ye
Inşallah çabucacık geçer gider 🌷💜🌼💚

Ay yazıp yazıp gidiyorum ama kusura bakmayın fenalardayım 🥺 garip bir şekilde öksürük gece aşırı boğmuyor gündüz de setler halinde bi gelince geliyor sonra gidiyor. Bugün boğazım yanmaya kurumaya başladı sesim gitti iyice. Kemik ağrısı fena başlamadan ya da başlayacak gibiyken ilaç alıyorum. Halsizlik hiç geçmiyor bişey yiyemiyorum zorla ayakta kalmak için yiyorum. İlk günlere göre bi tık daha iyiyim şükür. Aman dikkat edin yaaa 32 yaşındayım daha böyle bir şey yaşamadım. Korkuyorum Ahsene geçecek diye inşallah geçmez sürekli takviye bişeyler veriyorum ona da.

Efser Efser Efserikoo sende hastaymışsın geçmiş olsun bacımsu
Geçen çocuklarla hastalanmıstık böyle gerçekten ben hayatımda öyle bi hastalık geçirmemiştim illet biseydi. Çok geçmiş olsun canım🌸
Aaa Ardanın mi doğum günü🫠 hep birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallah 🌸
Evet canım teşekkür ederiz🌸

Eklem ağrısı öksürük halsizlik fena yaptı tuaf burun akıntısı yok göğsümün ortasında bir yumruk var nefesim taraltıyor serüm ilaçlardan ateşim yok çok şükür bizde ailele hekiminde antibiyotik verdi
Aynı aynı burun akıntısı falan yok. Benim de 2 kere ateşim çıktı sonra da bakmadım çıkınca belli ediyor kendini

bugün saat 1 buçukta ortancıl ablam geldi çocuklarıyla.
Bende vakit geçirdik.
Kahve içtik.
Sonra bahçeye indik .
Umutu çocuk arabasında gezdirttim.
Yiğenlerim parkta oynadı.
sonra benim eve çıktık..
büyük ablam akşam yemeğine çağırmış.
Beni arabayla oraya götürdüler
😃😀
günüm eğlenceli geçti .
Umuta da ortam değişik geldi . Gülüp durdu.
😄🤭
Sonra 9 da ablamgille arabayla kalktık.
Beni eve bıraktılar.
eşimde işten yeni geldi
Yemek yedi.
Şuan çay içiyoruz.
Hareketli bi gün geçirdim. 🙂

Ben cok dikkat etmiyorum böyle giyinmeye emzirirken gece cok kalktıgı icin sabah her yerim agrıyarak uyanırdım. Bide duruş bozuklugu oldu bende emzirmekten kaynaklı kambur kambyr geziyorum hala 😂

Ben ikisinide emzirmeyi kesene kadar emzirerek uyuttum. Sonrasında da emzirir gibi koluma yatırıyodum büyük oglum sacımla oynayarak uyurdu. Kücükte elimdeki yüzükle künyeyle oynayarak uyuyo😂 sallamadım hic bu sekilde uyudular

Bi iyileşemedin sweet ya tüh. Öksürük çok kötü Arda bi gece sabaha kadar öksürdü de sabah kemikleri agrımıs karnını gösteriyodu acıyo diye
Ay ne güzel bizde nadir kucağımda uyuyor sallamalr pış pışlar havada uçuşuyor 😁

Ben cok dikkat etmiyorum böyle giyinmeye emzirirken gece cok kalktıgı icin sabah her yerim agrıyarak uyanırdım. Bide duruş bozuklugu oldu bende emzirmekten kaynaklı kambur kambyr geziyorum hala 😂

Ben ikisinide emzirmeyi kesene kadar emzirerek uyuttum. Sonrasında da emzirir gibi koluma yatırıyodum büyük oglum sacımla oynayarak uyurdu. Kücükte elimdeki yüzükle künyeyle oynayarak uyuyo😂 sallamadım hic bu sekilde uyudular

Bi iyileşemedin sweet ya tüh. Öksürük çok kötü Arda bi gece sabaha kadar öksürdü de sabah kemikleri agrımıs karnını gösteriyodu acıyo diye
Ay ne güzel bizde nadir kucağımda uyuyor sallamalr pış pışlar havada uçuşuyor 😁

Aktif Lora Aktif Lora bacaklarda ayakta falan şişin var mıydı gebeyken indi mi onlar?
Yok bonusum hiç şişim olmadı nerdeysw. Hatta hamile kalma kilomdan 9 kilo vermiştim. İlk 1 ay çok rahattım kendi kendime verdim amaa 2 haftada öyle kilo aldım ki şişlere kurban🥸
Alt karnım var demiştim ya. O şişiyor sadece sanki tüm ödem oraya yerleşti😬

Back