- 13 Ağustos 2024
- 1.625
- 2.852
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi geçmiş olsunTam diyet yapacam diye kendimi motive ediyorum akşam eşim poşet dolusu abur cubur getirmiş gelde yeme şimdi
Aklıma şu geldi
Dolunay hayırlı olsun, gözünüz aydın.Hayırlı günler herkese alıntı yapamadım dün gece 11 de doğum yaptım suyum geldi akşam üzeri.
Bebeğim de bende iyiyiz çok şükür Elhamdülillah şimdi taburcu olacağız evimize gidiyoruz hepinizden Allah razı olsun
Bir şey mi kaçırıyorum şuvanÜstteki esprimi anlamayan beğenmesin
Tabii efenimmVay ayşen şakalar komiklikler he mi
Git ye bacımTam diyet yapacam diye kendimi motive ediyorum akşam eşim poşet dolusu abur cubur getirmiş gelde yeme şimdi
Ben anlamadım kavanoz göstereceksin bekliyorum niye sabaha. Eğer sende yıka diceksen yooğğg
Sen Ankara'dakilere çok demiştinBu şey değil mi bizim ev işleri
Git ye bacım
Ben anlamadım kavanoz göstereceksin bekliyorum niye sabaha. Eğer sende yıka diceksen yooğğg
Hayırlı olsun. Diledigin kiloya ulaştırsın seni inşallahBu arada koşu bandı aldık dün geldi daha açamadım
İnşallah çalışıyordur
Bi evi toplayıp açayım
İnşallah ramazana kadar hedefler büyük
Geçen sene girdiğim kiloyla bu sene girmek istemiyorum mübarek aya
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsünHayırlı günler herkese alıntı yapamadım dün gece 11 de doğum yaptım suyum geldi akşam üzeri.
Bebeğim de bende iyiyiz çok şükür Elhamdülillah şimdi taburcu olacağız evimize gidiyoruz hepinizden Allah razı olsun
Bizim evde abur cubur hic eksik olmuyo beni eşim aşırı aşırı yiyo ben yemeyim miTam diyet yapacam diye kendimi motive ediyorum akşam eşim poşet dolusu abur cubur getirmiş gelde yeme şimdi
Abooo saydın mı merak ettimSen Ankara'dakilere çok demiştin
Hepsini boşaltım makineye attım hata çoğu bayatlamış attım boşaltırken aklıma sen geldin
Şuan yıkanıyor sabaha anca kurur
Bihter ziyagilŞimdi gidip dinlenicem kocamın yanındaki yerimi alıcam