• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı günler herkese🥰 alıntı yapamadım dün gece 11 de doğum yaptım suyum geldi akşam üzeri.
Bebeğim de bende iyiyiz çok şükür Elhamdülillah ❤️ şimdi taburcu olacağız evimize gidiyoruz 🥰🥰 hepinizden Allah razı olsun
Dolunay hayırlı olsun, gözünüz aydın.
Allah hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin analı babalı inşallah.

Selamünaleyküm gençler :KK54:
Mutfaktan çıkış yaptım, geç yedik bugun.
Toplu✔️
Cillop ✔️
😄

Bugun oğlanın odasını kitaplığını vs temizledim.
Uzun uzun telefon görüşmeleri yaptım.
Arkadaşla çıktım market, çarşı vs turladım.
Yemek yaptım derken akşam ettim, bugunden bişey anlamadım...

Işıltılı hayat

Eklentiler

• 1000056937.jpg
    1000056937.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 4
Bugün hersey yarım.kaldi. kendi kendimi motive ediyorum sabah yaparsın diye ama içim huzursuz oldu ben böyle değildim yav baya baya düzensizlikte rahatsız oluyorum 🤣🤣

Bu şey değil mi bizim ev işleri 😆

Git ye bacım 🤤🤤

Ben anlamadım kavanoz göstereceksin bekliyorum niye sabaha🥹. Eğer sende yıka diceksen yooğğg🫠🫠😂😂😂
Sen Ankara'dakilere çok demiştin 🤣
Hepsini boşaltım makineye attım hata çoğu bayatlamış attım 😔 boşaltırken aklıma sen geldin 🥰
Şuan yıkanıyor sabaha anca kurur 🤣

Bu arada koşu bandı aldık dün geldi daha açamadım 😍
İnşallah çalışıyordur🙄
Bi evi toplayıp açayım 🥰
İnşallah ramazana kadar hedefler büyük 🤲🏻
Geçen sene girdiğim kiloyla bu sene girmek istemiyorum mübarek aya😐
Hayırlı olsun. Diledigin kiloya ulaştırsın seni inşallah 🌸
Hayırlı günler herkese🥰 alıntı yapamadım dün gece 11 de doğum yaptım suyum geldi akşam üzeri.
Bebeğim de bende iyiyiz çok şükür Elhamdülillah ❤️ şimdi taburcu olacağız evimize gidiyoruz 🥰🥰 hepinizden Allah razı olsun
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün 🌸
Tam diyet yapacam diye kendimi motive ediyorum akşam eşim poşet dolusu abur cubur getirmiş gelde yeme şimdi 😂😂😂😂
Bizim evde abur cubur hic eksik olmuyo beni eşim aşırı aşırı yiyo ben yemeyim mi😂

Yatağın üzerine gündüz kuruyan çamaşırları attımki katlamadan yatmayayım diye 🤣

Back