• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar ben balkonu temizledim bugun halisini değiştirmek istedim. Yun bir halim vardı nemlenmis orda. Açtım serdim ama sanırım güve gelmiş yada kurt.😪 tekrar dokunup kaldıramadım bi tane gördüm ama ipleri hep tiftik olmuş onlar mı yemiş nolmus. Eşime diyemedim çok seviyodu o halıyı. Nasl yok ederim gider mi onlar ve en önemlisi evin içine bulaşır mı çok huylandjm gördüğümden beri psikolojik kaşınıyorum 😬😬

Benimde 6 günüm kaldı işleri bitirince kafa dinleyeyim dedim :KK6:

Güle güle sağlıkla kullan canım hayırlı olsun 😍

Geçsin gönderdim enerji ayşenimm:KK36:

Gözünüz aydın dolunay geçmiş olsun Allah analı babalı :emir_bebek:afiyetle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Çok teşekkür ederim abla😍

Kızlar ben balkonu temizledim bugun halisini değiştirmek istedim. Yun bir halim vardı nemlenmis orda. Açtım serdim ama sanırım güve gelmiş yada kurt.😪 tekrar dokunup kaldıramadım bi tane gördüm ama ipleri hep tiftik olmuş onlar mı yemiş nolmus. Eşime diyemedim çok seviyodu o halıyı. Nasl yok ederim gider mi onlar ve en önemlisi evin içine bulaşır mı çok huylandjm gördüğümden beri psikolojik kaşınıyorum 😬😬
Güvlenmesin diye sabun naftalin içine atılırda güvelendikten sonra yapılacak bir şey yok 😔el dokumasıysa belki tamir ede bilen yerler var araştır
El dokuması değilse Tekrar yıkanır iyice havalandır delik yerleri varmı diye bakılır belki uygun yerdelerse ordan ovarlak yapılır ama bıran önce yap fazla bekletme.
evde tutmak istemiyorsan başka şeylere bulaşmadan çıkarmaya bak

Son düzenleme:
Hiç ile yaramıyor uyku çok gelince nereye atacağını koyacağını şaşırıyor insan 🤭
Katlatım yerleştirdim yatağa girdim ayaklarım merdiven çık inden ağrımış 😏bugün mutfak dolablarının üstünü üç dolap döktüm içini sildim İçindekiler yıkandı yerleşdim akşamda baharat dolabını döktüm kavanozlar makinede yarında orayı sileyim

Back