- 8 Aralık 2011
- 45.061
- 160.882
- 798
Sayılmazki hatta birazda dışarda kalanlarda varAbooo saydın mı merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayılmazki hatta birazda dışarda kalanlarda varAbooo saydın mı merak ettim
Çaptan düştün bebeğim hayırdır bugunlerde performans düşüklüğü yaşıyorsun, sana hiç yakışmayan hareketler bunlarBir şey mi kaçırıyorum şuvan
Bihter ziyagil
Ay ben 12 tane çok geliyor diye 6ya düşürdüm o da nesiSayılmazki hatta birazda dışarda kalanlarda var
Yarın sayayım da bacımsuAy ben 12 tane çok geliyor diye 6ya düşürdüm o da nesi
Sayma gı çoksa kıyamam resim at ama topluca merak ettim iyiceYarın sayayım da bacımsu
Çok teşekkür ederim ablaBenimde 6 günüm kaldı işleri bitirince kafa dinleyeyim dedim
Güle güle sağlıkla kullan canım hayırlı olsun
Geçsin gönderdim enerji ayşenimm
Gözünüz aydın dolunay geçmiş olsun Allah analı babalı afiyetle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun. Diledigin kiloya ulaştırsın seni inşallah
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün
Bizim evde abur cubur hic eksik olmuyo beni eşim aşırı aşırı yiyo ben yemeyim mi
Hep öyle olur zaten şaşmaz yarın başlıyorum ben inşallahTam diyet yapacam diye kendimi motive ediyorum akşam eşim poşet dolusu abur cubur getirmiş gelde yeme şimdi
Hiç ile yaramıyor uyku çok gelince nereye atacağını koyacağını şaşırıyor insanYatağın üzerine gündüz kuruyan çamaşırları attımki katlamadan yatmayayım diye
Ay bunu bide tereyağla yapIşıltılı hayat
Güvlenmesin diye sabun naftalin içine atılırda güvelendikten sonra yapılacak bir şey yok el dokumasıysa belki tamir ede bilen yerler var araştırKızlar ben balkonu temizledim bugun halisini değiştirmek istedim. Yun bir halim vardı nemlenmis orda. Açtım serdim ama sanırım güve gelmiş yada kurt. tekrar dokunup kaldıramadım bi tane gördüm ama ipleri hep tiftik olmuş onlar mı yemiş nolmus. Eşime diyemedim çok seviyodu o halıyı. Nasl yok ederim gider mi onlar ve en önemlisi evin içine bulaşır mı çok huylandjm gördüğümden beri psikolojik kaşınıyorum
Hayırlı olsun Gönülmeyvem, inşallah sağlıkla istediğin kiloya inersin, vesile olur şu alet de, inşallah. AminHep öyle olur zaten şaşmaz yarın başlıyorum ben inşallah
Hadi yarın başlayalım
Yeminli diyete mi başlasam diye düşündüm inanki bende. Göbek gidiyo gönüüüüülll gidşyoooo yakalayan yokHep öyle olur zaten şaşmaz yarın başlıyorum ben inşallah
Hadi yarın başlayalım
Katlatım yerleştirdim yatağa girdim ayaklarım merdiven çık inden ağrımış bugün mutfak dolablarının üstünü üç dolap döktüm içini sildim İçindekiler yıkandı yerleşdim akşamda baharat dolabını döktüm kavanozlar makinede yarında orayı sileyimHiç ile yaramıyor uyku çok gelince nereye atacağını koyacağını şaşırıyor insan
Gerçi güven olmaz, bir yanım da hiç güvenmiyor, ramazanı zehir ederler diyorum ama bilemedim.
Güzel şeyler oluyor mu dersiniz kardeşler?
Elhamdülillah
Biten onca hayata rağmen
Çok teşekkür ederim canımm aminn inşallah bu gece de battı balık ama yarın güzel olacak inşallahHayırlı olsun Gönülmeyvem, inşallah sağlıkla istediğin kiloya inersin, vesile olur şu alet de, inşallah. Amin
BaşlayalımHep öyle olur zaten şaşmaz yarın başlıyorum ben inşallah
Hadi yarın başlayalım