- 13 Ağustos 2024
- 1.625
- 2.843
- 48
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıklı ömür versin inşallahHayırlı günler herkesealıntı yapamadım dün gece 11 de doğum yaptım suyum geldi akşam üzeri.
Bebeğim de bende iyiyiz çok şükür Elhamdülillahşimdi taburcu olacağız evimize gidiyoruz hepinizden Allah razı olsun
MaşallahHayırlı günler herkesealıntı yapamadım dün gece 11 de doğum yaptım suyum geldi akşam üzeri.
Bebeğim de bende iyiyiz çok şükür Elhamdülillahşimdi taburcu olacağız evimize gidiyoruz hepinizden Allah razı olsun
İlk çocuk mu? Eğer öyleyse bol bol dinlen ve bu zamanlarının kıymetini bilBugün
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Dün akşamdan kalan bulaşıkları topladım
1 sele çamaşır katladım
Robot evi süpürdü
Robotun filtresini yıkadım
Tuvaletleri yıkadım
Banyo mutfağın lavabolarını ovdum
Banyonun mutfağın yerini ıslak mendille sildim
Akşam yemeği yaptım
(Etli yoğurtlu çorba
Dünden nohutlu pirinç pilavı
Salata
Turşu)
.
Her gün sanki bugün doğuracakmışım gibi evi temiz tutma içgüdüsü oluştu ben de azıcık bile işim olsa kafama dert oluyor her yer derli toplu temiz olsun diye çabalıyorum
Evet ilk çocuk peki ben dinlenirken evin işlerini kim yapacakİlk çocuk mu? Eğer öyleyse bol bol dinlen ve bu zamanlarının kıymetini bil
Günaası size iş yaparken geçmiyor vakit napalımÇok sağlam değil bacımsu
Hayırlı olsun gözünüz aydınHayırlı günler herkesealıntı yapamadım dün gece 11 de doğum yaptım suyum geldi akşam üzeri.
Oh çok şükür Rabbim analı babalı büyütsün inşallah sana da çok çok geçmiş olsun gözünüz aydınHayırlı günler herkesealıntı yapamadım dün gece 11 de doğum yaptım suyum geldi akşam üzeri.
Aklıma şu geldiB12 biraz toparlandı diyodum ki çektiğim sayıyı unuttum
Yaa dolunayy çok sevindim gözün aydınHayırlı günler herkesealıntı yapamadım dün gece 11 de doğum yaptım suyum geldi akşam üzeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?