Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah kv ne şifa versin canım çok geçmiş olsun. Sana da güç kuvvet sabır versin inşallah. Tüm güzellikler senin olsun

Geçmiş olsun nane Allah yardımcın olsun seninde

Biz eşimle gittik. Ama turla ya da turistik trenle değil.
TCDD sitesinden normal Ankara-Kars bileti aldık.
Tren yataklı ve oturan yolcu olarak iki kompartımana ayrılıyor.
Yataklı kompartıman 4 kişilik oluyor. Biz eşimle ikimiz gittiğimiz için 4 kişilik bilet aldık. (Yabancı birinin gelebilme ihtimaline karşı)
Biletleri yaklaşık olarak 1-1 bucuk ay öncesinden almak gerekiyor ve açıldığı gibi bitiyor. Sabah 4-5 te alarm kurup almıştık biletlerimizi.
İstanbul da yaşadığımız için hızlı trenle Ankara ya gittik ve tren saatimizde Ankara-Kars seferine başladık. 25 saat sürdü yaklaşık olarak. Karsta 1 gece kalıp ordan uçakla geri dönmüştük.
Çok eğlenceli geçmişti gerçekten iyi ki gitmişiz dedim ben. inşallah size de nasip olur.
Biraz karışık yazdım ama merak ettikleriniz olursa mesajla sorabilirsiniz

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım geçsin gitsin bir an önce inşallah

Allah şifa versin
Allah yardımcınız olsun inşallah

Ben de ablamın ve benim henüz olmayan ve planlanmayan bebeklerimiz için battaniye örmeye karar verdim. Model öneriniz varsa alırım bi dal
Şişle örgüyü çok sevmiyodun sanki öyle hatırlıyorum annem tığla şöyle bi model örmüştü çok güzel bunun gibi bi şey bakabilirsin

Eklentiler

• 1000070058.jpg
    213,7 KB · Görüntüleme: 22
Şişle örgüyü çok sevmiyodun sanki öyle hatırlıyorum annem tığla şöyle bi model örmüştü çok güzel bunun gibi bi şey bakabilirsin
öğrenebilsem seveceğim de evet bu güzelmiş bakınayım bakalım az daha, bir de kız erkek değil ikisine de giden bişey bulmam lazım çok sıkıcı hahaha

günaydın, hayırlı sabahlar

cuma akşam köye gittik annem ,babam ve oğlum işlerimizi hallettik
sobayı yaktık kahvaltıda ekmek kızarttık güzeldi , bi komşu umreden gelmiş onu ziyarete gittik,
hurmamızı yedik zemzem içtik iyi oldu
dünde öğleden sonra yola çıktık zaten cumartesiden beri yağmurluydu dün biz çıkarken karla karışık yağmaya başladı
hava çok soğudu yolda gelirkende şiddetli yağıyodu ,arabanın silecekleri yetiştiremiyo silmeye
hava sisli gibi önünü zor görüyosun ben kullanamazdım o havada korkardım gelene kadarda dua ettim ,

Çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı acil şifalar versin

Allah kolaylık,ferahlıklar versin afiyetle canım işin gücün rast gitsin

geçmiş olsun canım , Allah şifalar versin seninde yardımcın olsun

Cumartesi günü eşim tüm camları sildi balkon dahil
Perdeleri yıkayıp astık
Pazar kahvaltiya misafirim vardı onlar gidince tekrar evi süpürdüm mutfağı toparladım
Bugünde arkadaşlarım gelecekler onları bekliyorum
Sabahtan evi havalandırdım
Üstten süpürdüm
Banyoyu bi üstten temizledim
Buzlukta pogaca kek vardı onu çıkardım
Ev zaten temizdi yani şimdi arkadaşlarımı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…