- 12 Haziran 2019
- 18.285
- 110.780
- 598
- 36
Ben de çocukların okula gitmesini bekliyorumGünaydın hayırlı sabahlar. Ben tekrar uyucam
geçmiş olsun canım boğaz ağrısı kötüdür doktora gitseydinBizde yemek yok yemeksiz gececek tüm yıl
Cocuklar sebze corbası icti
Ben yine hic bisey
Eşimde dışardaydı yemiş yaptırmadı bisey
Biraz oturup bogazımın acısına aglamak istiyorum. Hastaneye gitsem ilactan baska ne yapılabilir acaba. O kadar canım yanıyo ki hayatımda ilk defa böyle bisey yasıyorum
sende neler biliyon koca karılar gibi şifacımız sweetGit ya. Benim boğaz yara olunca şişince antibiyotik içmeden geçmez kolay kolay. Karadut özü, kozalak şurubu falan varsa onlardan al bari yumuşatır en azından. Ben bide yemeniye kolonya döküp boğazıma sararım o yakar geçirir
bonus çok güzelmiş bende merak ediyorum o filmi ama tabi üyeliğim yok sadece ordamı var 1 senelikmi aylıkmı onda üyelikKurt çocuğu yolladı ve kısa süreli tek kaldı ne yapacağını düşünüyor.
Mutfağın kalan kısmını yapamamıştım şimdi sofrayı toplayıp mutfağı da toplayacağım.
Tabi üyeliği başlattım izlemim diyodum ama kediyi merak öldürürmüş sanırım gassalı izleyeceğim
bonus çok güzelmiş bende merak ediyorum o filmi ama tabi üyeliğim yok sadece ordamı var 1 senelikmi aylıkmı onda üyelik
Gassal herkesin dilinde vakit bulunca izleyim diyorumBakmak hatırlamak istemiyorum izlemim dedim ama merak ağır bastı biraz daha ağlarız nolcak dedim.
Ücretsiz de oluyo sanırım reklamlı falan. Ben aylık ödedim sadece premium aldım öbür aya da yenilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?