Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kurt çocuğu yolladı ve kısa süreli tek kaldı ne yapacağını düşünüyor.

Mutfağın kalan kısmını yapamamıştım şimdi sofrayı toplayıp mutfağı da toplayacağım.

Tabi üyeliği başlattım izlemim diyodum ama kediyi merak öldürürmüş sanırım gassalı izleyeceğim

geçmiş olsun canım boğaz ağrısı kötüdür doktora gitseydin

sende neler biliyon koca karılar gibi şifacımız sweet

bonus çok güzelmiş bende merak ediyorum o filmi ama tabi üyeliğim yok sadece ordamı var 1 senelikmi aylıkmı onda üyelik

Akşam şakaya vurduk da yazmak istedim bugüne kadar küserek aldırdığım bir çöpüm yok ya da küslüğü kullandığım.
Babamı da düşünürdüm eşimi de yeteri kadar düşündüm.

Ben de gönül gibiydim gururlu kızlarız tabi laf edilince sana kalmadım, gör bak bir kuruşunu harcıyomuyum demek istiyoruz.

Benim yaptığım son yıllarda böyle durumlar olunca tam bişey alacakken denk geldiyse incindim diye almamayı bırakmak oldu.

İncinmek ayrı alışveriş ayrı aksine hemen alıyorum akıllandığım tek konu. Hala içimdeki gururlu gız alma diyecek gibi oluyor ona da salak mısın cemile diyoruz devam ediyoruz

Beyleyken beyle.

bonus çok güzelmiş bende merak ediyorum o filmi ama tabi üyeliğim yok sadece ordamı var 1 senelikmi aylıkmı onda üyelik

Bakmak hatırlamak istemiyorum izlemim dedim ama merak ağır bastı biraz daha ağlarız nolcak dedim.

Ücretsiz de oluyo sanırım reklamlı falan. Ben aylık ödedim sadece premium aldım öbür aya da yenilemem

Bakmak hatırlamak istemiyorum izlemim dedim ama merak ağır bastı biraz daha ağlarız nolcak dedim.

Ücretsiz de oluyo sanırım reklamlı falan. Ben aylık ödedim sadece premium aldım öbür aya da yenilemem
Gassal herkesin dilinde vakit bulunca izleyim diyorum

Bu seferde bütün kalan enerjim gidecek
Yaşayan ölü olmayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…