• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Embriyo sayısı 4 geldi bunlar 5. Güne ulaşacak sonra genetiğe gitmesi gerek. Sayı çok az doktor beklediğimden az çıktı dedi. Büyük ihtimalle sil baştan başlıycaz.

Hayalcim dr genel bir şey demiş dur bakalım bi gitsin gelsin sonuçlar görelim ne olacak.

Bu zor bir tedavi ama inan bana tedavi olabilme şansı bile büyük nimet.
Zorlandığında tedavi olamayanların çaresizliğini düşün lütfen.

Bakalım Rabbim ne gösterecek mübarek günlere giriyoruz duamızdasın 🤲🏻

Embriyo sayısı 4 geldi bunlar 5. Güne ulaşacak sonra genetiğe gitmesi gerek. Sayı çok az doktor beklediğimden az çıktı dedi. Büyük ihtimalle sil baştan başlıycaz.
Moral bozma sorun yok sağlıklı kaliteli emriyo olması sayısından daha önemli güzel sonuçlanacak inşallah 🤲

İyi olmaya çalışıyorum sero sürece başladık ama sonuç iyi değil bekleyip göreceğiz
Daha yeni başlayıp sonucun iyi olmadığını nasıl anladınız ki 
Evet gördüm şimdi yazdığını ama kızlarında dediği gibi 1 embriyo bile kaliteliyse demekki şansınız vardır. Allah'tan ümit kesilmez 💛

Günaydın ❤️
Huzurlu haftalar 🍂☕

1000054625.jpg

moralini bozma hayalcim bi tane sağlıklı olsun hamile kalman için yeterli , hem her ay farklı oluyo belki bi dahaki ay daha fazla olur

Arda tam 3 bucuk saattir aralıksız öksürüyo. Ne illet biseymis bu geniz akıntısı ne yapsam gecmedi. Zaten 2 tane havası var alerjisinden dolayı onları verdim alerji ilacını verdim buhar makinesini odasına actım zencefilli limonlu su yaptım ıhlamur yaptım balkona cıktık. Burnunu temizledim 4 kere en son banyoya soktum yok yine devam var mı önerisi olan bu öksürüge
Ay yavrum benim yaaa. 1 kaşık bal verince rahatlatıyordu. Bide hastalık zamanı kalorifer peteğini komple kapat odanın

Back
X