Düzenli Evimiz & Hayatımız

Parmağı çok büyük olmuş baktıkça gülüyorum

Dİğerinin lastiğini daha düzgün yaptım efferim bene 🥸 parmağa bak hahajaha 3 sırayı ben daha fazla örmüşüm ondan öyle uzamış.
İnce şiş almam lazım

Eklentiler

• 1000053053.jpg
    1000053053.jpg
    195,6 KB · Görüntüleme: 20
Ben fayans aralarını diş fırçası ile temizledim. Bazı yerler tam beyaz olmadı ama, o da derzler artık yıpranmış 16 yıllık bina normaldir. Ona rağmen güzel yaptı pembe olan.

Duvar fayanslarda denemedim henüz.

Bir kaç kez yıkayınca güzel sonuç alırsın umarım. Olduğu kadar da temizlenmiştir emin ol :super:
Oldu tabi hiç olmadı değil ama dediğim gibi yani sizin yazdığınız gibi olmadı nedense .
Millet nerelere para harcıyorda bu kadar moral bozmuyor gendine gel haa :KK11:

Süngere sıkıp öyle duşkabini yıkadım ben pembeyle ama en çok musluktan memnun kaldım muslukların kirecini güzel temizliyor
Doğru diyorsun bonusum da ilk defa internetten deterjan tarzı aldım hem de bu fiyata. bi de çok heveslenmiştim.
En önemli nokta bu bencede bonusum :KK56: canımızı üzmeye değmez. Çok da iyi çıkarmıyorsa çıkarmasın. Aklımızda kalacağına denedik deriz. ev için harcanan para sonuçta Limonsuzzcay Limonsuzzcay boş ver gel akşam gayfe içelim :KK5:
O da doğru tabi. Almasam daha çok aklımda kalacaktı .
Yavrum yarısı nasıl bitti 😳

Duşakabin camlarına ben önce ıslattım sonra üstten aşağı doğru azcık bişey akıttım fırçaladım su tuttum anında parladı. Dışardan yapamadım oranın lekesi kaldı bi. Aynı şekilde muslukta da azcık döktüm onu fırçayla sürdüm fırçada ki bile partlattı. Bide duşakabin yeri demiştim sarı sarı olmuştu fayans su biriktiği için hatta yerde belliydi bile sert sertti. Döküp fırçaladım bekletmedim bile anında o da çıktı. Bu dediklerim pembe ile.

Mavi de pas lekesi falan çıkarıyor. Bi el rondosunun bıçağı pas olmuştu bi deneyim dedim döktüm tel ile az bi sürttüm çıktı. Mutfak tezgahında vardı bi yerde pas lekesi onu da çıkardı. Klozette sarı olan lekeleri de çıkardı. Bide duşakabin duvar kısmında siyah lekeler vardı küf gibi onu da döktüm fırça ile sürttüm çıktı
Gerçekten de yarısı bitti anlamadım. Zaten su gibi bişeymiş. Yarın sprey şişesine koyayım diyorum bi deneyeyim🤔 bak bu
IMG_7200.jpeg

Limonsuzzcay Limonsuzzcay hangi satıcıdan aldın?
IMG_7201.jpeg
IMG_7201.jpeg Büyük ihtimalle bu
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
penyez83 penyez83 dediği gibi biraz dök beklet benimkide kalıntılı lekeydi hem kireç hem kireçte sararmıştı ben mavi olanı döker demez götürmeti bende beklettim öyle çıktı eğer deterjan akıp gitiyorsa sık üzerine eski bir bez at öyle beklesin
Yazdıklarınızı yarın tekrar uygulayayım inşAllah olur artık .
Sağolun canlarım ya iyi ki varsınız 🥰❤️❤️❤️❤️❤️

1 bardak bulguru suyla kaynatıp buzlukta haşlanmış pancardan (ıspanak da olur 1 bağ) göz kararı ekleyip
Yoğurtlu terbiye yapıyorum ( 2 bardak yoğurt, 1yumurta ,2 yemek kaşığı un)
Üzerine yağda kırmızı biber ve nane yakıp servis ediyorum
Eline sağlık teşekkür ederim 🌸 hiç yapmadım denicem ilk fırsatta

Oldu tabi hiç olmadı değil ama dediğim gibi yani sizin yazdığınız gibi olmadı nedense .

Doğru diyorsun bonusum da ilk defa internetten deterjan tarzı aldım hem de bu fiyata. bi de çok heveslenmiştim.

O da doğru tabi. Almasam daha çok aklımda kalacaktı .

Gerçekten de yarısı bitti anlamadım. Zaten su gibi bişeymiş. Yarın sprey şişesine koyayım diyorum bi deneyeyim🤔 bak bu
Eki Görüntüle 3522329

Eki Görüntüle 3522328 Eki Görüntüle 3522328 Büyük ihtimalle bu

Yazdıklarınızı yarın tekrar uygulayayım inşAllah olur artık .
Sağolun canlarım ya iyi ki varsınız 🥰❤️❤️❤️❤️❤️
Baya kullanmışsın haaa ben kaç yeri yaptım azcık bile fayda etti. Sahte ürün falan olabilir mi ki diye düşündüm de satıcının puanı da yüksek baya

X