Aaa neden kullanmıyorsun ben 10 yaşımdan beri kullanıyorum öncesinde de vardı da bizimkiler inanmıyordu astigmat bende de vardı sonra yok dediler geri benim yüksek derecem kör gibi oluyorum çıkarınca tövbe estağfurullahBende miyopum buna rağmen gözlük kullanmıyorum (numaralı var hemide astigmatım da var)nolcaak benim bu halim
Herşeyi flu görmek belki de daha güzeldir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli Evimiz & Hayatımız
- Konu Sahibi Nego
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yenilenmek güzeldir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bence benimde yüksekAaa neden kullanmıyorsun ben 10 yaşımdan beri kullanıyorum öncesinde de vardı da bizimkiler inanmıyordu astigmat bende de vardı sonra yok dediler geri benim yüksek derecem kör gibi oluyorum çıkarınca tövbe estağfurullah
Bilmiyorum ki bi türlü alışamadım
YaaBence benimde yüksek
Kız miyop gözlüksüz olmaz biz nasıl alıştık alışırsınBence benimde yüksek
Bende öyle erkendenden düşmüş bayılmışım olacağı olduEfser 1 saat önce hortladım haber verim dedi hala geri uyuyamadım
Şiir gibi deken ajdarın cikita muz gibi demek istediHAhahaha düzgün durmadı ki kazak kendini göstersin
Zİflenmeliyiz bence ondan uyuyamıyoruzBende öyle erkendenden düşmüş bayılmışım olacağı oldu
Baş ağrım oldugunda kaşımın teki yukarı kalkıyor bazen bakıyorum tek kaş yukarda geziyorum simetriyi yamultmuşumAy bazen beeeen kaşlarım ağrıyınca farkediyorum bide miyop um ben istemsizce gözlerimi kısıyorum gözlüğüm olduğu halde
Hiç aç değilimZİflenmeliyiz bence ondan uyuyamıyoruz
Tek yemek yiyemediğim an yorulunca birde gece
Hiç aç değilim
Tek yemek yiyemediğim an yorulunca birde gece
keşke şöyle bahanelerim olsaydı
Benim eşimde çok var birde oğlumda onlara sinir olduğumdan sanırımkeşke şöyle bahanelerim olsaydı
Evet olmuyor aslında takıyorum aradaKız miyop gözlüksüz olmaz biz nasıl alıştık alışırsın
Uzak bi şeye bakarken
Ama evin içinde sürekli takmıyorum
Misafir gelecekse gözlük takarak temizlik yapıyorum