Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oturma odası topladım süpürdüm
Oğluma yerli malı için şapka yapıyorum baya kırpıntı olmuş her yer neyse ki topladım
Mutfak süpürdüm
Kahvaltı bulaşığını yıkadım
Haşlanmaya tavuk koydum çorba yapmayı düşünüyorum
Namaz kıldım
Kuruyan çamaşırları çıkardım
Yıkananları kurutmaya attım bazı parçaları astım
Canlı dersime girdim 20 dk dır

Hep sorucam unutuyorum canlı dersi sen mi veriyorsun, kendin mi alıyorsun ve ders nedir gönülüm (daha önce yazdıysan gözümden kaçmış)

Son düzenleme:
Hep sorucam unutuyorum canlı dersi sen mi veriyorsun, kendin mi alıyorsun ve ders ne nedir gönülüm (daha önce yazdıysan gözümden kaçmış)
Aslında bu 2 haftadır ikisi de oldu Benim katıldığım Tefsir, Türk Dili, din psikolojisi gibi başka başka 9 dersim var onlara katılıyorum hocalar canlı ders veriyor(aof dersleri)
Ama şimdi girdiğim canlı dersim de öğrencilere ben ders verdim. Kuranı Kerim dersi yaptık abla sesli çalıştırıyorum. Aslında yüz yüze yapıyoruz özel ders olarak ama bu 2 hafta online oldu
Bi öğrencim bağlantı sıkıntısı yaşadı onu beklerken bende girip yaptıklarımı yazdım buraya

Yok yazmadım heralde estağfurullah abla

Allah zihin açıklığı versin çok güzel gönülüm MaaşaAllah Subhânallâh

@sweetgirlcandy seninle birlikte arkadaşlara da sorayım. Bu beyaz gürültü dediğimiz şey bebise sürekli yapılırsa zararlı mı otizm tetikler falan yazıyor
Benim kızım kolikti kriz anlarında açıyordum o sesle uyuyup uyanınca sakinliyordu. Uyuduğunda bile kapatsam krizi devam ediyordu o sesle uyanması lazımdı
Anne karnındaki sese benzediği için kendilerini güvende hissediyorlarmış ondan sakinleştiriyor ama sürekli o sesle uyutmak iyi olmayabilir tabi

Evet biz zaten bebişten dolayı normalde de kombinin derecesini yükselttik.
dikkat ediyoruz.
Üşütmemeye.
İyi yapıyorsunuz tabi
Benim oğlum da kış bebeği
Ekstra soba da yapardık banyo yaptırdığım zamanlar da falan
4 5 ay oturma odasında yıkadım

başıma öyle bi ağrı girdi ki ense kökünden ama suçumu biliyorum
Kalkıp çorba yapayım

Günün menüsü
Tavuklu çorba
Mantar sote
Dünden kalan makarna

Ben ıspanak yedim 3 kaşık kadar ama belki bi kse de çorba içerim
Bugün kilom 77.6 çıktı
Yarına 76 görsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…