• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

🍂Dünden salon dip köşe yapıldı
🍂5 sepet çamaşır bitirildi.
🍂Ev süpürüldü toplandı
🍂Sarmanın birazı yapıldı gerisini şimdi sarıp ocağa koyucam.

Yazması kolay oldu ama ben çok yoruldum

İki iş ama belim ve omuzlarım dayanamadığı için yavaş yaptım gerisini erkenden yapıcam inş.

Sonra evlatları olarak annemi ziyarete gidicez ordan bana gelicez.

Fırsat bulursam gelirim ❤️
Ne güzel bize de nasip olur inşallah arkamızdan dua eden ve dualara vesile olan evlatlar 🤲
Mekanı cennet olsun 🤲

Gelin açıyordu yiğenime bi müddet sonra beni çok boğuyor o ses ve mutlaka aynı frekansın verilmesini doğru bulmuyorum bir frekans vereceksek kuran zikir olmalı.

Bana bıraktığında açarsın demişti hatta burda yazmıştım onu kapatıp hu allahla uyuttum 🤡
Hatirladim onu😂Evet okudum biraz da ayni radyasyon dalgası falan dediğin gibi huzursuz oldum. Akşam fena ağlıyordu çocukların saçlarını kuruturken sakinleşti ve uyudu şok oldum. Gece az açtım telefondan yine ayni oldu. Böyle bisi var ama rahatsız edici. Alıştırmayım o zaman.

Hatirladim onu😂Evet okudum biraz da ayni radyasyon dalgası falan dediğin gibi huzursuz oldum. Akşam fena ağlıyordu çocukların saçlarını kuruturken sakinleşti ve uyudu şok oldum. Gece az açtım telefondan yine ayni oldu. Böyle bisi var ama rahatsız edici. Alıştırmayım o zaman.

Anam babam usulü her uyutmada sar çocuğu hafif kundak gibi şu an zaten sarılır seninki kollarıyla uyandırıyor kendini ama sarılı olunca kıpırdayamayıp dalıyor.

Kucakta uyutabildiğim süre içinde hep sardım daha ufakken yüzünü kapadım mendille falan sonra açtım.

zaten emerek uyumuyor mu sarı?

Aktif Lora Aktif Lora ben bu franslı ses bilmem ne zırıtsından biraz tırsyorum
Hata yetişkinler sitres gideren tarzı şeyler var bak onlar bile bir vakkit sonrası beynin çalışmış gibi yorugun oluyor uyuşuyor

Bu konun ilk deyleri anlatan video bulursam atayım belki duymuşsundur bir sinema salonunda filimde belli aralıkla sanyedende az bir sürede patlamış mısır denilmiş ama sen bunu hiç bir zaman fark etmiyorsun üst beyin olarak bunu ne duyuyoruz ne görüyoruz
Ama alt beyin sürekli çalıştığı için onu algılıyor
filim ilk yarısından sonra salonun çoğu patlamış mısır alıyolar ilk zaman özellikle reklamlar için kullanımışlar
Şimdi düşün bunlunla ne yapılmaz bazen diyoruyoruz ya bu çocuklara ne oldu helede sen masumane bir ses bir cizgifilm açtım tableti eline veriyoruz...
Ne kadar natural büyütürsen o kadar çocuğun akıl gelişim sağlığı için o kadar iyi

Anam babam usulü her uyutmada sar çocuğu hafif kundak gibi şu an zaten sarılır seninki kollarıyla uyandırıyor kendini ama sarılı olunca kıpırdayamayıp dalıyor.

Kucakta uyutabildiğim süre içinde hep sardım daha ufakken yüzünü kapadım mendille falan sonra açtım.

zaten emerek uyumuyor mu sarı?
Kundagi akşam uykusuna yatarken yapiyorum ayni saatte. Yüzünü kapatmadım onu yapim.
Evet gazi oldukça sakinleşmek için emiyor ama daha çok gazlanip kusuyor bide.
Yav şey oldu bende 8 yıl aradan sonra bu neydi ya diyip ha böyle olması lazım diye hatırlıyorum. Güncelleme geliii🤣🤣

Aktif Lora Aktif Lora ben bu franslı ses bilmem ne zırıtsından biraz tırsyorum
Hata yetişkinler sitres gideren tarzı şeyler var bak onlar bile bir vakkit sonrası beynin çalışmış gibi yorugun oluyor uyuşuyor

Bu konun ilk deyleri anlatan video bulursam atayım belki duymuşsundur bir sinema salonunda filimde belli aralıkla sanyedende az bir sürede patlamış mısır denilmiş ama sen bunu hiç bir zaman fark etmiyorsun üst beyin olarak bunu ne duyuyoruz ne görüyoruz
Ama alt beyin sürekli çalıştığı için onu algılıyor
filim ilk yarısından sonra salonun çoğu patlamış mısır alıyolar ilk zaman özellikle reklamlar için kullanımışlar
Şimdi düşün bunlunla ne yapılmaz bazen diyoruyoruz ya bu çocuklara ne oldu helede sen masumane bir ses bir cizgifilm açtım tableti eline veriyoruz...
Ne kadar natural büyütürsen o kadar çocuğun akıl gelişim sağlığı için o kadar iyi
Ay evet yaa. Abilerini falan denemedim böyle ses falan yoktu yani fazla duymamıştım bile. Bonusun dediği gibi zikir kurana devam

Kundagi akşam uykusuna yatarken yapiyorum ayni saatte. Yüzünü kapatmadım onu yapim.
Evet gazi oldukça sakinleşmek için emiyor ama daha çok gazlanip kusuyor bide.
Yav şey oldu bende 8 yıl aradan sonra bu neydi ya diyip ha böyle olması lazım diye hatırlıyorum. Güncelleme geliii🤣🤣
Aradan sonra öyle oluyor ben spiral ile 7 sene sonra doğum yapmıştım küçük kızımda değişik ama güzel duygu biliyor ama bilmiyorsun yeni öğreniyor gibi hissediyorsun çoğu zaman karışık duygular 😅

Evi topladım
Nevresimleri değiştirdim
Banyo havlularını değiştirdim
Çamaşır yikayip astım
Bi ayılma kahvesi içtim
Mutfağa geçtim yemek koydum ocağa
Tavuk suyuna çorba yaptım
Çıkan bulaşıkları kaldırdım
Kahvaltıyı hazırladım topladım
Hava bugün güzel gibi kızı da alıp dışarı çıkasım var

sweetgirlcandy sweetgirlcandy seninle birlikte arkadaşlara da sorayım. Bu beyaz gürültü dediğimiz şey bebise sürekli yapılırsa zararlı mı otizm tetikler falan yazıyor 😕
Ben hiç açmadım. Ama sanmıyorum ya. Otizm genetik olan bir şey. Sadece bazı şeyler tetikliyor. Varsa zaten var yani. Ama bi zararı olacağını sanmıyorum

Back