Resimlerinizi değiştiriyosunuz tanıyamıyorum isime bakınca he diyorum gönülmüşAyy maşallah ne güzel işler yapılmış
Başımda bir ağrı var
2 gündür aşırı uykuluyum sürekli uyumak istiyorum
Bıraksanız akşama kadar uyurum
Ve çok üşüyorum
Neyse 1 saat bi işlerimi halledeyim
3 de dersim var
4 de oğlumu alıcam
Ben kundak hep yaptım ama benimki durmuyordu ilk günlerde bile kenardan eli çıkarıyordu isyankarKundagi akşam uykusuna yatarken yapiyorum ayni saatte. Yüzünü kapatmadım onu yapim.
Evet gazi oldukça sakinleşmek için emiyor ama daha çok gazlanip kusuyor bide.
Yav şey oldu bende 8 yıl aradan sonra bu neydi ya diyip ha böyle olması lazım diye hatırlıyorum. Güncelleme geliii
Evet ben bu ara biraz fazla değiştirdim ablaResimlerinizi değiştiriyosunuz tanıyamıyorum isime bakınca he diyorum gönülmüş
Kız valla beni anladın. Yeniymis gibi oluyo bunu anlatamadim. Anneme laf arasında bisi sordum yok artık diyor ne var unuttumAradan sonra öyle oluyor ben spiral ile 7 sene sonra doğum yapmıştım küçük kızımda değişik ama güzel duygu biliyor ama bilmiyorsun yeni öğreniyor gibi hissediyorsun çoğu zaman karışık duygular
Kız işkence ediyormuşum gibi davranıyor yumruk kadar kafasıyla. Kıyamıyorum sarmayaBen kundak hep yaptım ama benimki durmuyordu ilk günlerde bile kenardan eli çıkarıyordu isyankarama 1 yaşa kadar kundakla sarıp kucağımda uyuttum ben o zaman hemen uyuyordu yatırınca açıyordum
Sanırım anne karninda hafızaları çalışıyor hala. Bende bakarayi çok dinlerdim bi saat kadar açtım uyudu hala uyuyorHamileyken hep bu kişiden dinledim İnşirah. Doğduğunda uyumadığında da bunu açtım hep uyurdu bunla
Aktif Lora
Sanki bilmiyorsun daha önce de büyüttün derdi kv de annem anlardı beni 11 sene sonra oda kardeşimi doğurmuştu ondan dolayı sanırımKız valla beni anladın. Yeniymis gibi oluyo bunu anlatamadim. Anneme laf arasında bisi sordum yok artık diyor ne var unuttum
Ben de açıyorum. Meryem ve Yusuf suresini de çok dinliyorumHamileyken hep bu kişiden dinledim İnşirah. Doğduğunda uyumadığında da bunu açtım hep uyurdu bunla
Aktif Lora
Çok fena bu yeni nesilKız işkence ediyormuşum gibi davranıyor yumruk kadar kafasıyla. Kıyamıyorum sarmaya
evet maalesef.4.hakkın mıydı?
sabah cop cıkardımselam hanımlar
herkese güzel bir hafta olsun inşallah
yemeğe bile çıkmadan çalışıyorum buaralar. gorevlerım arttı, ısın artmasının gectım karısık kurusuk kımsenın net bılmedıgı ıslerı anlamaya ve takıp etmeye calısıyorum. puzzle cozuyorum resmen ve ısın kotu tarafı bızım ısler hep boyle. oncekı sırketlerımden farklı bır yapı var burda
neyse hayırlısı olsun artık ne dıyım
buarada 5 den sonra cıkacagım ve arkadasımla bulusacagım keyıfsız geldım ama azıcık suslendım bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?