Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bilemedim ya bonusun dediği gibi yoğun bi tık pembe kireç için bide

İyi akşamlar, nohut ıslatmıştım şimdi onu yapıyorum yarın için işten gelincede yanına bi pirinç pilavı yaparım
Süt pişirmiştim onu mayaladım on buçukta açarım
Ihlamur kaynattım yine, ondanda içeyim iyi geldi baya Öksürüğüme, sabahtan beri çok güzel yağmur yağıyor

Selamlar

Cunartesi bol dinlenmeli ufak tefek is yapmalı hatta eşini yolcu edip uyudum bile..sınava hazırlık videolar izledim film de izledim derken güzel bir gündü

Bu sabah erken kalktım yine video izledim ufak tefek ev isleri Dus falan derken sınava gittim ve kaldim son hakkımda.. yıkılan ozguvenim ile resmen aglaya aglaha eve geldim pasta kahve çay kendimi verdim resmen yemege. Yüzeysel bir temizlik yaptım bir yemek yaptım orgu ördüm kedinin ilaç saatleri falan derken diziye de takıldım ve yatıyorum artık. Esim de yeni geldi esyalsri boşalttım ve yatma zamanı.

Baya baya keyifsiz ve mutsuzum Allah ferahlık versin ne diyim .hayırlısı olsun güzel bir hafta olur umarım

4.hakkın mıydı?

Dünden salon dip köşe yapıldı
5 sepet çamaşır bitirildi.
Ev süpürüldü toplandı
Sarmanın birazı yapıldı gerisini şimdi sarıp ocağa koyucam.

Yazması kolay oldu ama ben çok yoruldum

İki iş ama belim ve omuzlarım dayanamadığı için yavaş yaptım gerisini erkenden yapıcam inş.

Sonra evlatları olarak annemi ziyarete gidicez ordan bana gelicez.

Fırsat bulursam gelirim

Allah gani gani Rahmet eylesin Anneciğinin mekanı cennet olsun Bonusumm

Spey için biraz yoğun gibi limonsuz
Yaa iyi ki sormuşum çünkü yapacaktım.
Bunların spreyi var zaten atmıstım beni neden görmüyosunuz
Aynısının sprey hali
Heyecanıma yenik düştüm
Bilemedim ya bonusun dediği gibi yoğun bi tık pembe kireç için bide
Ya sanki biri koydum demişti diye hatırladım.Küvette çıkmayan sarı lekeler vardı. Dedim onları çıkarırım .

Bonusumm canımsın
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anneciğinin ruhuna Yasin-i Şerif bağışladım ALLAH kabul etsin aminnnnnn

Mekanı cennet olsun inşAllah bonusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…