- 13 Mart 2019
- 13.582
- 45.817
- 598
Bilemedim ya bonusun dediği gibi yoğun bi tıkYarın kargom gelir inşAllah
Pembe olanlardan birini hemen spreyli şişeye boşaltıp çıkmayan kirli yerleri temizlemek istiyorumsweetgirlcandy öyle daha kullanışlı olur demi?
Bunu yazmışım göndermemişim
SelamlarBenim işler çok arttı yeni görevler cok.
Aksam cok gec çıkıyorum erken çıkan ben. Düzen degisti . Zihin ve beden yorgunluğum cok..çünkü görev dağılımı istendi ama bunu yapmayan isleri zorlaştıran kişilerden devir almaya çalışıyorum cok zorluyor ama şükür iyi gidiyor umarım yılbaşı ikramiyesi ve zam gibi şeylere bu olumlu yansır.
Bu haftasonu evdeyim esim birazdan agva ya gidecek ben sınav videoları, dizi, bitki çayı, uyku modunda olacagim bugun. Sabah erken kalk hazırlık yap derken zaten yoruldum bile.
Eğitimlere yetişmek, isleri organize etmek, özellikle araba hep soğuk, bugün bakımdan çıkacak döndük egitimlerde..ısınmadı bir türlü. Hava da çok soğuktu cuma ve is cikisi ve yağmur.. Tam en zor zamanda sürdüm hatta dün..soğuk ve kendini kalmaktan aksam dayak yemiş gibi oturdum hep.
Koştur koştur kediyi veterine götürdük hızlıca bir market yaptık.
Temizlik işini yaron öğleden sonra yapacağım inşallah sınavım bu kez iyi geçer coo dua edin bana lütfen. Son hakkım.
Hepinizi çok öpüyorum güzel haberler vermek dileğiyle
4.hakkın mıydı?Selamlar
Cunartesi bol dinlenmeli ufak tefek is yapmalı hatta eşini yolcu edip uyudum bile..sınava hazırlık videolar izledim film de izledim derken güzel bir gündü
Bu sabah erken kalktım yine video izledim ufak tefek ev isleri Dus falan derken sınava gittim ve kaldim son hakkımda.. yıkılan ozguvenim ile resmen aglaya aglaha eve geldim pasta kahve çay kendimi verdim resmen yemege. Yüzeysel bir temizlik yaptım bir yemek yaptım orgu ördüm kedinin ilaç saatleri falan derken diziye de takıldım ve yatıyorum artık. Esim de yeni geldi esyalsri boşalttım ve yatma zamanı.
Baya baya keyifsiz ve mutsuzum Allah ferahlık versin ne diyim .hayırlısı olsun güzel bir hafta olur umarım
Allah gani gani Rahmet eylesin Anneciğinin mekanı cennet olsunDünden salon dip köşe yapıldı
5 sepet çamaşır bitirildi.
Ev süpürüldü toplandı
Sarmanın birazı yapıldı gerisini şimdi sarıp ocağa koyucam.
Yazması kolay oldu ama ben çok yoruldum
İki iş ama belim ve omuzlarım dayanamadığı için yavaş yaptım gerisini erkenden yapıcam inş.
Sonra evlatları olarak annemi ziyarete gidicez ordan bana gelicez.
Fırsat bulursam gelirim
YaaSpey için biraz yoğun gibi limonsuz
Heyecanıma yenik düştümBunların spreyi var zaten atmıstım beni neden görmüyosunuz
Aynısının sprey hali
Ya sanki biri koydum demişti diye hatırladım.Küvette çıkmayan sarı lekeler vardı. Dedim onları çıkarırım .Bilemedim ya bonusun dediği gibi yoğun bi tıkpembe kireç için bide
Bonusumm canımsınDünden salon dip köşe yapıldı
Ev süpürüldü toplandı
İki iş ama belim ve omuzlarım dayanamadığı için yavaş yaptım gerisini erkenden yapıcam inş.
Fırsat bulursam gelirim
Mekanı cennet olsun inşAllah bonusumDünden salon dip köşe yapıldı
Ev süpürüldü toplandı
Fırsat bulursam gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?