- 23 Mart 2022
- 14.995
- 57.209
- 528
- 41
Sağlıcakla vaktinde kolaylıkla gelsin inşaAllahİyiyim çok teşekkür ederim sen nasılsın suyum fazla diyette pek uyamıyorum Allaha emanet
37 haftalık şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıcakla vaktinde kolaylıkla gelsin inşaAllahİyiyim çok teşekkür ederim sen nasılsın suyum fazla diyette pek uyamıyorum Allaha emanet
37 haftalık şuan
Sağlıcakla vaktinde kolaylıkla gelsin inşaAllah
Yatamadım bonusumm erkenci kuş benSabah yatmadın mı guzum günaydın dedikten sonra biraz daha sızmışım ben yağmurun sesi geliyordu çok güzel evde çok iş var kalkim derken falan rüyamda duvarlardan ev su almış yerler ıslak ayyyy
Yatamadım bonusumm erkenci kuş ben
Alarm çalmadan 6:41 de uyandım sonrada uyumadım
Yatınca benim gün boyu başım ağrır. Günde verimsiz geçiyor diye yatmıyorum alışkanlık da oldu yıllardır. Erkenden iş güç bitince huzurlu ve mutlu oluyorum5 Buçuk benim de uyanma saatim sahur saatimi kapadığım halde uyanıyorum namaz yok diye yatıyorum aslında yatmasam daha iyi oluyorum
Aynen penyezim 8 de kalktım ben deYatınca benim gün boyu başım ağrır. Günde verimsiz geçiyor diye yatmıyorum alışkanlık da oldu yıllardır. Erkenden iş güç bitince huzurlu ve mutlu oluyorum
O da ilginçmiş.Bir kaç kez attım sonradan öğrendim atılmaması gerektiğini. Benimkinde koku yok yağlı gibi kalıyor ne yaptıysam geçiremedim.